Πιστιόλας σε Νικάκη: «Είναι αδιανόητο»

Πιστιόλας: «Είναι αδιανόητο
να δεχθούμε τα όσα φαίνεται
να αποφασίζουν κάποιοι για λογαριασμό μας,
αγνοώντας την ίδια την πραγματικότητα»

 

Με αφορμή τις εξελίξεις σχετικά με το Πρωτοδικείο
και την κινητοποίηση του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου,
ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου,
Κώστας Πιστιόλας έστειλε επιστολή
στον πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Αγρινίου, Δημήτρη Νικάκη

 

Ενημερωτικό Δελτίο
της παράταξης Αγρίνιο - Πάμε ψηλά

 

Ο Κώστας Πιστιόλας, εξέφρασε την απόλυτη ταύτιση της παράταξης «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά» με τα όσα ο δικηγορικός κόσμος της πόλης υποστηρίζει.

Ολόκληρη η επιστολή αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,

Οι θέσεις μας ως δημοτική παράταξη είναι σαφείς και ταυτόσημες με αυτές που με τόση σαφήνεια έχετε επανειλημμένως εκφράσει. Στον αγώνα που με τόση συνέπεια δίνετε, θα πρέπει να μας θεωρείτε συμμάχους. Και σε κάθε περίπτωση, τόσο εγώ προσωπικά όσο και το σύνολο των μελών της παράταξης, είμαστε στη διάθεσή σας, έτοιμοι να ενώσουμε τη φωνή και τη δράση μας, όπου, όταν και όπως οι περιστάσεις το απαιτήσουν.

Οι όποιες αλλαγές προωθούνται στο δικαστικό χάρτη της χώρας δεν θα πρέπει να επηρεάσουν την Αιτωλοακαρνανία και σίγουρα καμία μεταβολή δεν νοείται σε ότι αφορά το Πρωτοδικείο Αγρινίου.

Δεν πρόκειται για κάποιο συντεχνιακό θέμα, αλλά για ένα μείζον κοινωνικό πρωτίστως ζήτημα, το οποίο εκτείνεται από την ίδια τη λειτουργία και την απόδοση της Δικαιοσύνης έως την αξιοπρέπεια της πόλης.

Ως εκ τούτο, είναι αδιανόητο να δεχθούμε τα όσα φαίνεται να αποφασίζουν κάποιοι για λογαριασμό μας, αγνοώντας την ίδια την πραγματικότητα.

Κύριε πρόεδρε,

Εκτιμώ ότι η Επιτροπή (μέτωπο αγώνα) που πρόσφατα, κατόπιν και της δική σας συγκλονιστικής εισήγησης, αποφάσισε να συγκροτήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου όταν συζήτησε τις διαφαινόμενες τότε εξελίξεις με το Εφετείο, θα πρέπει να συγκροτηθεί και να ενεργοποιηθεί σήμερα για το Πρωτοδικείο, με όσα μέλη πιστεύουν στο δίκαιο του αιτήματος και είναι διατεθειμένα να το αποδείξουν στην πράξη.

Τέλος, σας επισυνάπτω ένα κείμενο που η παράταξη θα δημοσιοποιήσει, όπου γίνεται μια σύντομη ιστορική αναδρομή στο Πρωτοδικείο, μέσω της οποίας αναδρομής καταρρίπτεται, θεωρώ, ακόμη και αυτό το επιχείρημα των «ιστορικών λόγων» που επικαλούνται όσοι επιθυμούν την κατάργηση του Πρωτοδικείου.

Παραμένω στη διάθεσή σας

Με τιμή,

Για την δημοτική παράταξης Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά, της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, Κώστας Πιστιόλας »

 

Διαβάστε περισσότερα
με click στο Posted in Αγρίνιο