Επιμελητήριο – Τηλεδιάσκεψη για τα Πνευματικά Δικαιώματα

Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη με θέμα:
«τα Πνευματικά Δικαιώματα
και οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων»

Συντονίζει ο Πέτρος Ζουμπούλης,
Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων, Π.Η.Ι.Ν.Δ.Ε.

 

Ενημερωτικό Δελτίο
Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

 

O Πρόεδρος Παναγιώτης Τσιχριτζής και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «τα Πνευματικά Δικαιώματα & οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων» την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:30 Στον σύνδεσμο ΕΔΩ

Συντονιστής θα είναι ο Πέτρος Ζουμπούλης, Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων, Π.Η.Ι.Ν.Δ.Ε.

Εισηγητές:

  • Στυλιανός Μωραΐτης, Συντονιστής Επιτροπής Πνευματικών δικαιωμάτων της Κ.Ε.Ε.Ε, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης & του Π.Ε.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.
  • Ιωάννης Γκιόκας, Γεν. Δ/ντης Πωλήσεων του φορέα «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ»
  • Μαριτίνα Μαμάκου, εκπρόσωπος του φορέα «GEA»
  • Γεώργιος Καββαθάς, Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ & Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με σύντομο χαιρετισμό των Προέδρων / Εκπροσώπων των Επιμελητηρίων, θα ακολουθήσουν οι εισηγήσεις των ανωτέρω ομιλητών και θα ολοκληρωθεί με Ερωτήσεις των συμμετεχόντων και Απαντήσεις.

Η πρόσβασή σας στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη είναι ΔΩΡΕΑΝ στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου προς τα Μέλη του Κατά την είσοδό σας στην τηλεδιάσκεψη παρακαλείστε να διατηρείτε κλειστά τα μικρόφωνά σας. Εάν υπάρξουν απορίες, παρακαλείστε να τις σημειώσετε και να τις ερωτήσετε στους εισηγητές όταν δοθεί ο ανάλογος χρόνος για συζήτηση κι επίλυση αποριών ή να τις αποστείλετε μέσω μηνύματος από την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης (δεξί κάτω εικονίδιο «Chat»).

Για να λάβετε το λόγο να μιλήσετε, παρακαλείσθε να πατάτε το εικονίδιο «παλάμης» στο κάτω μέρος της οθόνης (λεκτικό: Raise hand).

Επεξήγηση όρων: ΚΕΕΕ= Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, Π.Ε.Σ.= Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο, ΓΣΕΒΕΕ= Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, ΠΟΕΣΕ= Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, Π.Η.Ι.Ν.Δ.Ε.= Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, συγκεκριμένα αφορά τα Επιμελητήρια:

  • Πελοποννήσου (Αρκαδίας – Λακωνίας – Μεσσηνίας – Αργολίδος – Κορίνθου)
  • Ηπείρου (Ιωαννίνων – Άρτας – Πρέβεζας – Θεσπρωτίας),
  • Ιονίων Νήσων (Κέρκυρας – Λευκάδας – Κεφαλληνίας & Ιθάκης – Ζακύνθου),
  • Δυτ. Ελλάδας (Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας)

 

Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα
με click στο Posted in Αιτωλ/νία