Ένωση Αγρινίου: Ψήφισμα για το Πρωτοδικείο

Ψήφισμα για το Πρωτοδικείο Αγρινίου
της Ένωσης Αγρινίου

 

Πρόκειται για έναν ακόμη βάρβαρο παραλογισμό
που ευθέως στρέφεται εναντίον της πόλης και των πολιτών,
δυστυχώς και εναντίον της Δικαιοσύνης.

 

Ενημερωτικό Δελτίο της Ένωσης Αγρινίου

 

O Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφάσισε:

  1. Να συνταχθεί πλήρως στον αγώνα της πόλης για τη διατήρηση του Πρωτοδικείου, εκτιμώντας ότι το Αγρίνιο δεν μπορεί και δεν πρέπει να δεχθεί άλλη υποβάθμιση.
  2. Οι όποιες αλλαγές στο δικαστικό χάρτη της χώρας δεν νοείται να καταργήσουν στην πράξη και αυτήν ακόμη την απονομή της Δικαιοσύνης. Το παράδοξο της λειτουργίας Εφετείου, όχι με Κεντρικό, αλλά με Περιφερειακό Πρωτοδικείο, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο! Και φυσικά, δεν νοείται μια πιθανή τέτοια υποβάθμιση, αφού το Αγρίνιο διαθέτει τις αναγκαίες υποδομές και πληροί όλα τα κριτήρια λειτουργίας ενός σύγχρονου Δικαστηρίου.
  3. Πρόκειται για έναν ακόμη βάρβαρο παραλογισμό που ευθέως στρέφεται εναντίον της πόλης και των πολιτών, δυστυχώς και εναντίον της Δικαιοσύνης.
  4. Ο Α.Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, θα συμμετέχει σε όσες ενέργειες αποφασίσουν οι φορείς της πόλης και ιδιαίτερα ο Δικηγορικός Σύλλογος και ο Σύλλογος των Δικαστικών Υπαλλήλων, εκτιμώντας ότι δεν πρόκειται για ένα συντεχνιακό θέμα, αλλά για ένα μείζον ζήτημα που αφορά συνολικά την τοπική μας κοινωνία.

 

Φωτογραφία αρχείου
Διαβάστε περισσότερα
με click στο Posted in Αγρίνιο