Εγκαίνια Έκθεσης Βιβλίου

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια
της 1ης Έκθεση Βιβλίου Αιτωλ/νων Λογοτεχνών
στην Παλαιά Δημοτική Αγορά

Με τη συμμετοχή Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων, συγγραφέων  και ποιητών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 1ης Έκθεση Βιβλίου Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών  στην Παλαιά Δημοτική Αγορά,  στην πλατεία Δημάδη.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 12 Μαΐου και διοργανώθηκε από  τον Σύλλογο των εν Αθήναις Αγρινιωτών, τον  Πολιτιστικό – Επιστημονικό Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνάνων “Κοσμάς ο Αιτωλός”, την  Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, την  Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών και τον Πνευματικό Όμιλο Ναυπακτίων & Δωριέων με τη συνδρομή του Δήμου Αγρινίου.

Ό Δήμος Αγρινίου αποδέχτηκε την πρόταση των Συλλόγων και παραχώρησε την αίθουσα για την διοργάνωση της 1ης έκθεσης,  όπως ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου : “ Με ξεχωριστή χαρά υποδεχόμαστε τους συμπατριώτες μας και παρουσιάζουμε τα έργα τους στο κοινό της πόλης. Έχει ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία  η Έκθεση των Αιτωλοακαρνάνων Εικαστικών.  Είναι τιμή να συγκεντρώνουμε σε έναν χώρο, σε μία έκθεση,  το σύγχρονο λογοτεχνικό  θησαυρό του τόπου μας. Εύχομαι καλή επιτυχία» .

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Κωνσταντίνος Ζώης, οι Αντιδήμαρχοι Γεωργία Μπόκα και Ανδρέας Σκαρτσάρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Γιαννιώτης,  ο κ. Χρήστος Γαρουφαλής Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Δημοτικής Πινακοθήκης

Οι  ώρες λειτουργίας της έκθεσης που είναι από τις 10.00 έως τις 13.30 & από τις 18.00 έως τις 21.00.  Την Κυριακή 11:00 – 14:00

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα
με click στο Posted in Αγρίνιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *