Δυτική Ελλάδα | 7 – 12/9 | Διακοπές ρεύματος



Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής
Ηλεκτρικής Ενέργειας

Το πρόγραμμα του ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές
από τη Δευτέρα έως το Σάββατο, ανά περιοχή


Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 7 έως και το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2026 σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, των Ιονίων Νήσων, της Ηπείρου και της Πελοποννήσου. Οι εργασίες αφορούν συντήρηση, κατασκευές και λειτουργικές παρεμβάσεις στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Νομός Αιτωλοακαρνανίας

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, από τις 8:00 το πρωί έως τις 3:00 μετά το μεσημέρι, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στο Αγγελόκαστρο του Δήμου Αγρινίου, λόγω εργασιών συντήρησης.

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, από τις 9:00 το πρωί έως τη 1:00 μετά το μεσημέρι, διακοπές για τον ίδιο λόγο έχουν προγραμματιστεί στην Αράχωβα και στον Κάτω Πλάτανο του Δήμου Ναυπακτίας.

Νομός Αχαΐας,

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, οι κατασκευαστικές εργασίες αρχίζουν από τις 8:00 το πρωί. Στο Μιντιλόγλι Πατρών η διακοπή θα διαρκέσει έως τις 9:00 το πρωί, στην οδό Λαχανά έως την Κεφαλληνίας, στο δεξιό πεζοδρόμιο της Αγίας Σοφίας, έως τις 11:00 το πρωί, ενώ στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου και στους γύρω δρόμους έως τις 12:00 το μεσημέρι. Στα Ροΐτικα Πατρών η ηλεκτροδότηση θα διακοπεί από τις 9:00 έως τις 10:00 το πρωί και στα Διδαχέικα, στην περιοχή των Δήμων Δυτικής Αχαΐας και Πατρέων, από τις 10:00 έως τις 11:00 το πρωί.

Την ίδια ημέρα, στον Άλισσο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας η διακοπή έχει προγραμματιστεί από τις 12:00 το μεσημέρι έως τη 1:00 μετά το μεσημέρι και στο Προάστιο Πατρών από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 2:00 μετά το μεσημέρι. Στην Κάτω Αχαΐα η ηλεκτροδότηση θα διακοπεί από τη 1:00 έως τις 2:00 μετά το μεσημέρι και στην Ελεκίστρα Πατρών από τις 2:00 έως τις 2:30 μετά το μεσημέρι. Όλες οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις γίνονται για κατασκευαστικές εργασίες.

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, στο Καγκάδι του Δήμου Δυτικής Αχαΐας η διακοπή θα διαρκέσει από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:30 μετά το μεσημέρι, ενώ στον Απιδεώνα από τις 11:30 πριν το μεσημέρι έως τις 2:30 μετά το μεσημέρι.

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, οι κατασκευαστικές εργασίες μεταφέρονται στον Δήμο Ερυμάνθου. Στη Χαλανδρίτσα η διακοπή θα γίνει από τις 8:00 έως τις 11:00 το πρωί και στη Βαλμαντούρα από τις 11:00 το πρωί έως τις 2:30 μετά το μεσημέρι.

Νομός Ηλείας

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:30 μετά το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στους Κρονούς του Δήμου Ανδρίτσαινας–Κρεστένων. Η διακοπή αφορά ειδικότερα το πρατήριο καυσίμων Τριχάκη και τη γύρω περιοχή και γίνεται για εργασίες συντήρησης.

Περιφέρεια Ηπείρου

Νομός Ιωαννίνων

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, από τις 9:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί διακοπή στο Μεγάλο Περιστέρι του Δήμου Μετσόβου, γύρω από το πρώην χοιροστάσιο Ρακά και το πτηνοτροφείο του Κωνσταντίνου Τζίμα. Η διακοπή γίνεται για λειτουργικές εργασίες.

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Νομός Ζακύνθου

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, από τις 7:30 το πρωί έως τις 2:30 μετά το μεσημέρι, η διακοπή θα επηρεάσει τα Πηγαδάκια, τον δρόμο προς το Άνω Γερακάρι, την περιοχή της Renault, το Άνω Γερακάρι και τα Αλώνια.

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, από τις 7:30 το πρωί έως τις 3:00 μετά το μεσημέρι, χωρίς ρεύμα θα μείνουν περιοχές στο Κερί, στον Φάρο, στην Κουμαριά και στην Καλαμπρέζα.

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, από τις 7:30 έως τις 10:30 το πρωί, η διακοπή θα επηρεάσει το Σκουλικάδο, την Αγία Μαρίνα, τα Λαγκαδάκια, το Βουγιάτο, το Λαγόποδο και τη Φτερώδη. Στον Γάλαρο, στην περιοχή του χωριού και του σχολείου, η διακοπή θα διαρκέσει από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:30 μετά το μεσημέρι, ενώ στην περιοχή πριν από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη θα ισχύσει από τις 8:00 το πρωί έως τη 1:00 μετά το μεσημέρι.

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, στο Καταστάρι και στα Κανάλια η ηλεκτροδότηση θα διακοπεί από τις 8:00 έως τις 9:00 το πρωί και στην περιοχή Καταστάρι–Τηγανιά από τις 8:30 έως τις 9:30 το πρωί. Στον Αλικανά, στο χωριό και στην περιοχή Ράσσα, η διακοπή θα γίνει από τις 9:30 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι. Στους Αμπελοκήπους, στην περιοχή του Lido, θα διαρκέσει από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 2:00 μετά το μεσημέρι και στο Γαϊτάνι–Χαλικερό από τις 2:00 έως τις 3:00 μετά το μεσημέρι.

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στο Κερί, στην περιοχή του χωριού και της εκκλησίας, η διακοπή θα γίνει από τις 8:00 έως τις 10:00 το πρωί. Στη Λιθακιά, στην περιοχή Αυγουστιάτης, θα διαρκέσει από τις 12:00 το μεσημέρι έως τη 1:00 μετά το μεσημέρι και στο Μουζάκι, στην περιοχή των πλυντηρίων Κούτση, από τις 12:30 έως τις 3:00 μετά το μεσημέρι.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στα Λαγκαδάκια–Αγραπιδάκη η διακοπή θα ισχύσει από τις 7:30 έως τις 11:30 πριν το μεσημέρι, ενώ στα Λαγκαδάκια–Άγιος Γιάννης από τις 8:00 το πρωί έως τις 3:00 μετά το μεσημέρι.

Όλες οι διακοπές στη Ζάκυνθο αφορούν λειτουργικές εργασίες του δικτύου.

Νομός Κέρκυρας

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, από τις 8:00 έως τις 11:00 το πρωί, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε τμήματα των οδών Απολλοδώρου και Ραρτούρου, σε τμήμα της πλατείας Αγίου Ανδρέα και στις παρόδους τους. Στη Λίνια Χλωμού η διακοπή θα διαρκέσει από τις 8:30 το πρωί έως τις 2:00 μετά το μεσημέρι. Και στις δύο περιπτώσεις θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης.

Νομός Μεσσηνίας

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, από τις 8:00 το πρωί έως τις 3:00 μετά το μεσημέρι, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στον Δήμο Τριφυλίας, στις περιοχές Γαργαλιάνοι, Μάτι και Ρίκια, λόγω λειτουργικών εργασιών. Από τις 8:30 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι θα γίνει διακοπή στο δυτικό τμήμα της Κοινότητας Κρεμμυδίων του Δήμου Πύλου–Νέστορος, ενώ από τις 8:30 το πρωί έως τις 2:00 μετά το μεσημέρι θα επηρεαστούν τα αρδευτικά βόρεια της Κοινότητας Ανδανίας, στον δρόμο προς τη Μάλτα, στον Δήμο Οιχαλίας. Στην Καρδαμύλη του Δήμου Δυτικής Μάνης η διακοπή θα διαρκέσει από τη 1:00 έως τις 2:00 μετά το μεσημέρι. Οι τρεις τελευταίες παρεμβάσεις αφορούν κατασκευαστικές εργασίες.

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, στον Δήμο Τριφυλίας, η ηλεκτροδότηση θα διακοπεί στην Άνω Βλασσάδα Κυπαρισσίας από τις 8:00 έως τις 10:00 το πρωί, στο αντλιοστάσιο Πηγαδούλια από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι και στις περιοχές Άγιος Σεραφείμ και Αϊσερί από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 3:30 μετά το μεσημέρι. Οι διακοπές γίνονται για λειτουργικές εργασίες.

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, από τις 8:30 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στις Κοινότητες Στενωσιάς, Κρεμμυδίων, Πλατάνου, Παπουλίων, Μυρσινοχωρίου, Σουληναρίου, Χανδρινού, Γλυφάδας και Μεσοποτάμου του Δήμου Πύλου–Νέστορος, καθώς και στην Κοινότητα Καλοχωρίου του Δήμου Μεσσήνης. Στο αντλιοστάσιο της Κοινότητας Σουληναρίου η διακοπή θα διαρκέσει από τις 8:30 το πρωί έως τη 1:00 μετά το μεσημέρι. Και οι δύο διακοπές έχουν προγραμματιστεί για κατασκευαστικές εργασίες.

Το πρόγραμμα καλύπτει έξι συνεχόμενες ημέρες και περιλαμβάνει παρεμβάσεις διαφορετικής διάρκειας, από σύντομες ωριαίες διακοπές έως πολύωρες εργασίες. Κάτοικοι, επαγγελματίες και επιχειρήσεις στις επηρεαζόμενες περιοχές χρειάζεται να λάβουν υπόψη τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα στον προγραμματισμό τους.

 

Περισσότερα από AgrinioStories

Φορέας | 00/00 – 00/00 | Ο Φασιανός κρατά ζωντανό καλοκαίρι

7 Σεπτεμβρίου 2026 | Παγκόσμιες και Διεθνείς ημέρες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *