…
Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου |
Τριήμερη διακοπή λειτουργίας στο Τρικούπειο
για την προετοιμασία μεγάλης έκθεσης
| Σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας τίθεται η αίθουσα του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου
που φιλοξενεί τον εμβληματικό πίνακα «Η Έξοδος του Μεσολογγίου» του Θεόδωρου Βρυζάκη,
σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. |
Όπως γνωστοποιείται, ο χώρος θα παραμείνει κλειστός για το κοινό από την Τετάρτη 15 Απριλίου έως και την Παρασκευή 17 Απριλίου. Η διακοπή λειτουργίας εντάσσεται στο πλαίσιο των απαραίτητων εργασιών προετοιμασίας για τη νέα μεγάλη έκθεση με τίτλο «Το Μεσολόγγι της Οικουμένης», που αναμένεται να φιλοξενηθεί στο ίδιο πολιτιστικό συγκρότημα.
Η αίθουσα θα επαναλειτουργήσει το Σάββατο 18 Απριλίου, με ανανεωμένο ωράριο για τους επισκέπτες: από Τρίτη έως Κυριακή θα είναι ανοιχτή 09:00–14:30 και 17:00–21:00, ενώ τις Δευτέρες θα παραμένει κλειστή.
Ο Δήμος απευθύνει έκκληση για την κατανόηση του κοινού, επισημαίνοντας ότι η προσωρινή ταλαιπωρία συνδέεται με την αναβάθμιση της πολιτιστικής εμπειρίας που θα προσφέρει η επερχόμενη έκθεση.
—————————————————————–


