Δήμος Αγρινίου – Παραλαβή νέου σαρώθρου

Παραλαβή νέου σαρώθρου
για τη διεύθυνση καθαριότητας

Με την προσθήκη ενός ακόμη σάρωθρου, που θα συμβάλλει καθοριστικά στην κάλυψη των αναγκώνκαι στις Δημοτικές Ενότητες, ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων της  Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο μηχάνημα, φιλικό προς το περιβάλλον, με διπλή σάρωση και δυνατότητα να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις και περισσότερους δρόμους. Είναι ένα  αναρροφητικό σάρωθρο που διαθέτει οθόνες αφής και αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην αποδοτικότερη λειτουργία της Διεύθυνσης Καθαριότητας στις Δημοτικές Ενότητες, το οποίο  χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα του Υπ. Εσωτερικών  «ΦιλόΔημος ΙΙ».

Το μηχάνημα παρέλαβε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Ο εκσυγχρονισμός της Διεύθυνσης Καθαριότητας συνεχίζεται. Eνα νέο υπερσύγχρονο σάρωθρομπαίνει στη καθημερινή μάχη της καθαριότητας. Εξαιτίας των χαρακτηριστικών του αποτελεί σημαντικό όπλο στην προσπάθεια για τη διατήρηση της καθαριότητας στις Δημοτικές Ενότητες, τις Κοινότητες και τα χωριά. Οι εργαζόμενοι στην Διεύθυνση Καθαριότητας εργάζονται σκληρά και με υπευθυνότητα για να είναι ο Δήμος Αγρινίου ακόμη πιο καθαρός»,  δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

 

 

 

 

 

 

 


AgrinioStories