Δ. Ελλάδα 13/7 – 1,3 εκ. ευρώ τον Ιούνιο στα Σχέδια Βελτίωσης

Επιπλέον 1,3 εκατομμύρια ευρώ το μήνα Ιούνιο
για την πληρωμή δικαιούχων
στο πρόγραμμα Σχεδίων Βελτίωσης στην ΠΔΕ

Με τους ίδιους ταχείς ρυθμούς έγινε η πληρωμή των δικαιούχων αγροτών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών και το μήνα Ιούνιο, αφού πληρώθηκαν άλλα 1,3 εκατομμύρια ευρώ σε 61 δικαιούχους του Υπομέτρου 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης).

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου πληρώθηκαν συνολικά 2,8 εκατομμύρια ευρώ σε 97 δικαιούχους.

 

 

«Επιτέλους μπήκε μία τάξη στην πληρωμή των δικαιούχων των Σχεδίων Βελτίωσης η οποία γίνεται άμεσα και με σταθερά υψηλούς ρυθμούς, με την ικανοποίηση των δικαιούχων επενδυτών, να είναι έκδηλη» τόνισε ο εντεταλμένος σύμβουλος και βοηθός Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, και συμπλήρωσε:

«Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης είναι πολύ ευχαριστημένος από το ρυθμό με τον οποίο υλοποιούνται πλέον τα αιτήματα πληρωμής των αγροτών – επενδυτών από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της έδρας και Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας). Ο στόχος του για άμεση πληρωμή των παραγωγών – επιχειρηματιών του πρωτογενή τομέα φαίνεται ότι επιτεύχθηκε.   Επιπλέον 1,3 εκατομμύρια ευρώ σε 61 δικαιούχους αγρότες επενδυτές μέσα σε ένα μήνα είναι μεγάλο επίτευγμα. Έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς την αγροτική ανάπτυξη πληρώνοντας άμεσα τους επενδυτές και ενθαρρύνοντάς τους να προβούν στο μέλλον σε νέες επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα, γνωρίζοντας ότι όποιος επενδύει θα παίρνει την κρατική επιχορήγηση από την πολιτεία σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να ταλαιπωρίες και καθυστερήσεις.

Πολλά συγχαρητήρια στις αρμόδιες υπηρεσίες μας για τη δουλειά και τα αποτελέσματα τους».

Στις φωτογραφίες:

  • Ο ΠαναγιώτηςΣακελλαρόπουλος (Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας)-Βοηθός Περιφερειάρχη με τον ΣπύροΠαπασπύρου Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας.
  • Ο Σακελλαρόπουλος Παναγιώτης (Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας)-Βοηθός Περιφερειάρχη με τον ΒασίλειοςΠαπαθανασίουΠροϊστάμενο στοΤμήμα Συντονισμού και Υλοποίησης του ΠΑΑ (Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας) και τον Σταύρο Βέρρα Γενικό  Διευθυντή στηΓενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Γενικές Διευθύνσεις).

 


AgrinioStories