Ανυπότακτο Αγρίνιο: Επέλεξαν να είναι απόντες

Τα μέλη του συνδυασμού
«Ενωμένο Εμπόριο» επέλεξαν να είναι απόντα

  • δημοτική παράταξη ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

«Tο «Ανυπότακτο Αγρίνιο» οφείλει μια απάντηση στα όσα με έκπληξη διαβάσαμε σε τοπικά sites αναφορικά με την «άρνηση» της παράταξης μας να συναντηθεί με μέλη του συνδυασμού «Ενωμένο Εμπόριο» ο οποίος εκπροσωπείται στο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου». αναφέρει σε ανακοίνωση του το Ανυπότακτο Αγρίνιο.

Είναι αλήθεια πως δεν είχαμε κανένα σκοπό να αναμειχθούμε ως παράταξη στα όσα συμβαίνουν εντός του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, όπως αυτά πάντως έρχονται στην επιφάνεια μέσα από πράξεις και πυκνά δελτία του συγκεκριμένου συνδυασμού. Μιλούν αυτά από μόνα τους. Στη Δημοκρατία που όλοι υπερασπιζόμαστε γίνεται πάντα σεβαστή η πλειοψηφία και τα εκλεγμένα δι’ αυτής Δ.Σ κάθε θεσμικού φορέα και Συλλόγου. Ως εκ τούτου, με το δεδομένο ότι ο συνδυασμός “Ενωμένο Εμπόριο” συμμετέχει στο Δ. Σ του Εμπορικού Συλλόγου δεν νοείται να δρα αυτόνομα και ξεχωριστά στο όνομά του.

Καθείς φυσικά μπορεί να συναντηθεί με τον καθένα υποψήφιο και να κάνει φωτογραφήσεις και καλώς κάνει και ο εν λόγω συνδυασμός συναντήσεις με υποψηφίους και φωτογραφίζεται μαζί τους. Εκπροσωπώντας τους εαυτούς τους και όχι τον Εμπορικό Σύλλογο. Η παράταξη «Ανυπότακτο Αγρίνιο» διευκρινίζει τέλος ότι απέστειλε αίτημα συνάντησης με τα Δ.Σ θεσμικών φορέων ανάμεσα στους οποίους και αυτόν του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, στον οποίον συμμετέχουν και τα μέλη της εν λόγω παράταξης. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε και τα μέλη του συνδυασμού “Ενωμένο Εμπόριο” επέλεξαν να είναι απόντα. Αυτά από το Ανυπότακτο Αγρίνιο που προσπαθεί να λειτουργεί πάντα συλλογικα, για να ξεκαθαριστεί ποιος αρνείται τι.»

 

 

Φωτογραφία αρχείου από προεκλογική φωτογραφία της παραάταξης Ενωμένο Εμπόριο για το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου

Οι ενυπόγραφες απόψεις που δημοσιεύουμε εκφράζουν τον συντάκτη τους,
χωρίς να συμπίπτουν κατ’ ανάγκη και εξ ολοκλήρου  με την άποψη μας

AgrinioStories