Άνεσις – Kung Fu Panda 4

Kung Fu Panda 4
των Μάικ Μίτσελ και Στέφανι Στάιν

Τo Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Ώρα προβολής: 5:00, το απόγευμα

Ο Πο επιστρέφει. Πιο δυνατός, πιο σοφός και πιο περιπετειώδης από ποτέ.
Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

 

 

Η.Π.Α., 2024 | Παραγωγή: Ρεμπέκα Χάντλεϊ
Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ, Στέφανι Στάιν
Σενάριο: Τζόναθαν Αϊμπελ, Γκλεν Μπέργερ, Ντάρεν Λέμκε
Μοντάζ: Κρίστοφερ Νάιτς | Μουσική: Χανς Τσίμερ, Στιβ Μαζάρο
Διάρκεια: 94 λεπτά | Διανομή: Tanweer

ετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής, καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι. Πιο συγκεκριμένα, έχει έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Αυτό προκαλεί μερικά προφανή προβλήματα. Πρώτον, ο Πο κατέχει τόσες γνώσεις περί πνευματικής διδασκαλίας όσες και περί της δίαιτας της παλαιολιθικής εποχής και, δεύτερον, χρειάζεται επειγόντως να βρει και να εκπαιδεύσει έναν νέο Δράκο Πολεμιστή πριν αναλάβει τη νέα του, υψηλή θέση.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προσφάτως έχει θεαθεί μία πανούργα, ισχυρή μάγισσα, η Χαμαιλέων, μία μικροσκοπική σαύρα που μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε πλάσμα, μεγάλο ή μικρό. Η μάγισσα έχει στρέψει τα άπληστα, γουρλωμένα μάτια της στο Ραβδί της Σοφίας του Πο, που θα της χαρίσει τη δύναμη να επαναφέρει όλους τους πανίσχυρους κακούς τους οποίους έχει κατατροπώσει ο Πο στέλνοντας τους στην εξορία του Κόσμου των Πνευμάτων. Οπότε, ο Πο χρειάζεται βοήθεια.

Τη βρίσκει, μάλλον, στη μορφή της πονηρής, εύστροφης κλέφτρας Ζεν, μίας αλεπούς κορσάκ που τον αναστατώνει πολύ, αλλά της οποίας οι δεξιότητες θα αποδειχτούν ανεκτίμητες. Στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν την Κοιλάδα της Ειρήνης από τα αρπαχτικά νύχια της μάγισσας, το αστείο και αλλοπρόσαλλο δίδυμο θα πρέπει να συνεργαστεί καλά. Στην πορεία, ο Πο θα ανακαλύψει ότι οι ήρωες βρίσκονται στα πιο απρόσμενα μέρη.

Γενική είσοδος: 4 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα
με click στο Posted in Τέχνες