.
Μουσική σκηνή Ανδρομέδα
Δημήτρης Μυστακίδης: 33 χειμώνες
Μοιράζεται και μοιράζει δυνατά συναισθήματα
μέσα από τα καινούργια του τραγούδια,
αλλά και παλιά γνώριμα.
Για ό,τι μας συγκινεί και με όσα στήνουμε γιορτή!
Για έναν ακόμη χειμώνα, ο Δημήτρης Μυστακίδης ανεβαίνει στη σκηνή της Ανδρομέδας με όσα τον αγαπάμε και για όσα τον αγαπάμε. Άλλοτε ψιθυριστά στο αυτί και άλλοτε κοιτώντας μας στα μάτια, ο Δημήτρης Μυστακίδης μοιράζεται και μοιράζει δυνατά συναισθήματα μέσα από τα καινούργια του τραγούδια, αλλά και παλιά γνώριμα. Για ό,τι μας συγκινεί και με όσα στήνουμε γιορτή!
«33 χειμώνες. Δεν είναι λίγοι, ούτε πολλοί. Δεν είναι φόρα, είναι ορμή. Τα τραγούδια είναι αφορμή. Άλλον ένα χειμώνα που συναντιόμαστε με το καθάριο βλέμμα ενός παιδιού, για να ξορκίσουμε τα σκοτάδια και να μπούμε χέρι-χέρι στον χορό.»
Μαζί του, ο Μιχάλης Ατσάλης στις κιθάρες, το μπουζούκι και το τραγούδι, η Έλενα Αβραμιώτη στο βιολί και το τραγούδι, και ο Τάκης Σπυρόπουλος στην ηχοληψία.
- Προπώληση εισιτηρίων 13 ευρώ
Καθημερινά στην Ανδρομέδα από 20:00 έως 21:30
- Ταμείο: 15 ευρώ
- Τηλ κρατήσεων: 2641058830, 6984060047
- Ημερομηνία: Παρασκευή 14/3/2025
- Προσέλευση: 21:30
- Έναρξη: 22:30
Φωτογραφία Δημήτρη Μυστακίδη: Άσπα Κουλύρα
- Φωτογραφία παιδιού: Δημήτρης Βαβλιάρας
- Εικαστικό αφίσας: Hervik Studio
Οργάνωση παραγωγής: Fishbowl Music Tank