Ακαδημία για Γονείς 10/5 – «Διαχείριση άγχους εξετάσεων»

Διαδικτυακή δράση
«Από το Α έως το Ω: μία  Ακαδημία για Γονείς»
«Διαχείριση του άγχους των μαθητικών εξετάσεων»

Το Κοινωνικό Ιατρείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων(ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ, μέλος του οποίου είναι ο Δήμος μας, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο διαδικτυακό πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Στη Συνάντηση της Τετάρτης, 10 Μαΐου, η  Ευθαλία Τζίλα (Παιδοψυχίατρος, MSc ΠΜΣ «Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» Ιατρική Σχολή Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) θα εισηγηθεί το θέμα: «Διαχείριση του άγχους των μαθητικών εξετάσεων»

Η ενημερωτική δράση πραγματοποιείται από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» και μπορείτε να την παρακολουθήσετε την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, ώρα 18:15, ακολουθώντας τον σύνδεσμο ΕΔΩ

 


AgrinioStories