Αγρίνιο | ΠΑΕ Παναιτωλικός και Ένωση Αγρινίου μαζί


...

Αγρίνιο|

 

ΠΑΕ Παναιτωλικός
και Ένωση Αγρινίου μαζί |

Η καθιερωμένη ετήσια επίσκεψη στα γραφεία του Συνεταιρισμού
επιβεβαίωσε τη βαθιά και γόνιμη συνεργασία των δύο ιστορικών φορέων |


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η καθιερωμένη ετήσια επίσκεψη της διοίκησης της ΠΑΕ Παναιτωλικός, των στελεχών της ομάδας, του τεχνικού επιτελείου και του ποδοσφαιρικού τμήματος στα κεντρικά γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ένωση Αγρινίου.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της μακρόχρονης και σταθερής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, μια συνεργασία που, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, έχει ρίζες βαθιές και προεκτάσεις ουσιαστικές για την τοπική κοινωνία και την ανάπτυξη της περιοχής. Η Ένωση Αγρινίου, επίσημος χορηγός της ομάδας, αποτελεί διαχρονικό αρωγό της προσπάθειας του Παναιτωλικού, ενισχύοντας έμπρακτα το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της πόλης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Μάκης Μελεβώνης, παρουσίασε συνοπτικά το πλάνο δράσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων του συλλόγου το 2026, υπογραμμίζοντας ότι η ιστορική αυτή στιγμή θα συνοδευτεί από πλήθος πρωτοβουλιών με στόχο την ανάδειξη της διαδρομής του Παναιτωλικού αλλά και τη σύνδεση με την τοπική κοινωνία.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου, κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, αναφέρθηκε στη διαχρονική στήριξη του Συνεταιρισμού προς την ομάδα, κάνοντας παράλληλα μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της Ένωσης που, όπως σημείωσε, θα συμπληρώσει έναν αιώνα το 2030. Ο κ. Κουτσουπιάς παρουσίασε και τους βασικούς άξονες των επενδυτικών πλάνων της Ένωσης για τα προσεχή χρόνια.

Η συνάντηση πλαισιώθηκε από συμβολικές κινήσεις. Ο κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος παρέδωσε στον πρόεδρο της Ένωσης τιμητικό αγαλματίδιο με τη μορφή του Τίτορμου, του μυθικού προσώπου που αποτελεί σύμβολο του Παναιτωλικού, ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Μιχάλης Μπακάκης, προσέφερε αναμνηστική φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του προπονητή της ομάδας, κ. Γιάννη Περτάκη, ο οποίος συνομίλησε με στελέχη της Ένωσης για την αγωνιστική πορεία του Παναιτωλικού και το όραμά του για το μέλλον, εντός και εκτός των γραμμών του γηπέδου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Γιάννης Καλλίμορφος, ο γενικός διευθυντής κ. Νίκος Καζαντζής, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη του Συνεταιρισμού.

Το μήνυμα της ημέρας ήταν ξεκάθαρο: η συμπόρευση Παναιτωλικού και Ένωσης Αγρινίου υπόσχεται συνέχιση με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.