Αγρίνιο – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα Θεοφάνεια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
για τον εορτασμό των Θεοφανείων
μπαίνουν σε ισχύ στην πόλη του Αγρινίου

Τις ρυθμίσεις αποφάσισε ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος.

Η απόφαση προβλέπει την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων την Παρασκευή 06/01/2023, από ώρες 07.00΄ έως 13.00΄, επί της δημοτικής οδού Αγίου Χριστοφόρου (από τον νέο Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου έως τον παλαιό Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου) και την σταδιακή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε όλο το μήκος της παραπάνω διαδρομής, από ώρες 10.00΄ έως 13.00΄ της ίδιας μέρας, προκειμένου διεξαχθεί ακώλυτα και με ασφάλεια η πομπή για την τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και τον Αγιασμό των Υδάτων.

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), μπορούν να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν από τις καθορισμένες ώρες, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

 


AgrinioStories