Αγρίνιο | Αλλάζει ημέρα η λαϊκή αγορά



Δήμος Αγρινίου

H λαϊκή αγορά αλλάζει μέρα λόγω Δεκαπενταύγουστου
Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η αγορά της Σεφέρη


Μία ημέρα νωρίτερα θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά στην οδό Σεφέρη και στις κάθετες οδούς, καθώς η καθιερωμένη ημέρα διεξαγωγής της συμπίπτει με την αργία του Δεκαπενταύγουστου. Όπως ενημερώνει ο Δήμος Αγρινίου με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, η αγορά δεν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Αυγούστου 2026. Οι πάγκοι θα στηθούν την Παρασκευή 14 Αυγούστου, ώστε να εξυπηρετηθούν τόσο οι καταναλωτές όσο και οι επαγγελματίες. Πρόκειται για έκτακτη αλλαγή που αφορά μόνο τη συγκεκριμένη εβδομάδα και γίνεται λόγω της επίσημης αργίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση.

«Αγρίνιο, 10 Αυγούστου 2026: Αλλαγή ημέρας λειτουργίας της λαϊκής αγοράς λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου

»Ο Δήμος Αγρινίου ενημερώνει ότι, λόγω της επίσημης αργίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (15 Αυγούστου), αλλάζει κατ’ εξαίρεση η ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς που πραγματοποιείται στην οδό Σεφέρη και τις καθέτους οδούς.

»Ειδικότερα, η λαϊκή αγορά δεν θα λειτουργήσει το Σάββατο 15 Αυγούστου 2026 και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2026, για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού και των επαγγελματιών.»

 


Οι ανακοινώσεις  που δημοσιεύουμε σ” αυτή τη στήλη
προωθούν δράσεις και απόψεις των συντακτών τους,

χωρίς να συμπίπτουν απαραίτητα με τις απόψεις και τις επιλογές μας


 

Περισσότερα από AgrinioStories

Κώστας Λύρος | Ερωτήματα για το Καλλιτεχνικό Σχολείο

Πράσινοι | Μεταρρύθμιση απέναντι στην ενεργειακή ακρίβεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *