Αγρίνιο – «Γυρεύοντας τα ξωτικά μες στο Christmasthlon»

Οι Μικροί Αθλητές σας προσκαλούν
σε μια Χριστουγεννιάτικη Αθλητική διαδρομή
κατά μήκος της οδού Παπαστράτου,
η οποία θα μετατραπεί σε «Οδό Αθλημάτων»

Μια αθλητική πρωτότυπη δράση υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου που δεν πρέπει να χάσουν οι μικροί μας φίλοι μες στις γιορτές!! Οι Μικροί Αθλητές διοργανώνουνδωρεάν μια Χριστουγεννιάτικη Αθλητική διαδρομή κατά μήκος της οδού Παπαστράτου η οποία θα μετατραπεί σε “Οδό” Αθλημάτων. Θα γνωρίσουμε πέντε διαφορετικά αθλήματα διασχίζοντας την, ώσπου να φτάσουμε στηνκεντρική πλατεία. Έπειτα, θα παίξουμε κινητικά, παιδαγωγικά, εικαστικά και δραματοποιημένα παιχνίδια σε ομάδες με στόχο να “ταξιδέψουμε” σ εδιάφορες χώρες των Χριστουγέννων! Και που ξέρετε;; Ίσωςνα βρούμεκαι τα ξωτικά τους μέσα στοντεράστιο λαβύρινθο!! Ηδράση αφορά όλες τις ηλικίεςπαιδιών. Σημείο συνάντησης: 10.30 Πλατεία Δημοκρατίας.

Όποιο παιδάκι επιθυμεί μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρονγια τα “ξωτικοπράγματα” (ενημερωθείτε για το περιεχόμενο και το κόστος).

Δηλώστε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τη συμμετοχή σας για τηνεύρυθμη διαδικασία της δράσης με τρειςτρόπους:

  • Α) στο 2641057778 ή στο 6980727677,
  • Β) ΕΔΩκαι
  • Γ) δηλώνοντας “θα πάω” στο FB της συγκεκριμένης εκδήλωσης  ΕΔΩ

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι όποιοι φίλοι επιθυμούν θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε στηνομάδα τωνεθελοντώνμας και να συμμετέχετε στην όμορφη αυτή γιορτή. Η εμπειρία θα είναι πολύ όμορφη ενώ η βοήθειά σαςπολύτιμη! Για όποιονενδιαφέρεται μπορεί να συμπληρώσει την ακόλουθη φόρμα ΕΔΩ ή να καλέσει στο 2641057778.

 

 

 

 


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις
που αφορούν στο ΑΓΡΙΝΙΟ
κάνοντας clik πάνω στο λογότυπο που ακολουθεί

AgrinioStories Αγρίνιο