Α.Σ. «Ένωση» – Θετικά μηνύματα και ομοφωνία στη Γ.Σ.

Παρουσιάστηκε ο προγραμματισμός δράσης
του Συνεταιρισμού «Ένωση» για το επόμενο διάστημα,
ενώ παράλληλα, έγινε ο έως τώρα απολογισμός
Θωμάς Κουτσουπιάς: «Πετύχαμε πολλά, συνεχίζουμε με τον ίδιο δυναμισμό».

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης παρουσιάστηκε αναλυτικά απ’ τον πρόεδρο κ. Θωμά Κουτσουπιά, τον γενικό διευθυντή κ. Νίκο Καζαντζή, τον οικονομικό διευθυντή κ. Νίκο Σακαρέλο και στελέχη της Ένωσης ο προγραμματισμός δράσης του Συνεταιρισμού για το επόμενο διάστημα, ενώ παράλληλα, έγινε ο έως τώρα απολογισμός.
Στη Συνέλευση κατατέθηκαν αναλυτικά οικονομικά μεγέθη για το σύνολο των δραστηριοτήτων.

Η διαδικασία ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου της ΕΘΕΑΣ κ. Παύλου Σατολιά, ο οποίος και μίλησε για τη δύναμη και την αξία του συνεργατισμού, εστιάζοντας στη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των ίδιων των συνεταιρισμών. Ως καλό παράδειγμα ανέφερε τη στρατηγική σχέση που έχει οικοδομηθεί μεταξύ της Ένωσης Αγρινίου και του συνεταιρισμού των Καλαβρύτων, μη παραλείποντας να τονίσει τις προόδους και τα επιτεύγματα της Ένωσης Αγρινίου.

Η Συνέλευση συνεχίστηκε με την εταιρική παρουσίαση του Συνεταιρισμού, κατά την οποία ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις δράσεις που αναπτύσσει η Ένωση σε ολόκληρη τη χώρα και κυρίως στα έργα ΑΠΕ και στο πως αυτά διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του συνεταιρισμού και τις προοπτικές του, για τις επόμενες δεκαετίες.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με την ομόφωνη έγκριση του ισολογισμού και των λοιπών οικονομικών καταστάσεων και εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ορκωτών λογιστών, για την οποία, βεβαίως, ακολουθήθηκαν τα προβλεπόμενα απ’ το καταστατικό, στήθηκε δηλαδή κάλπη. Ομοίως, εγκρίθηκε ο προγραμματισμός δράσης για την ανάπτυξη του Συνεταιρισμού και ο προϋπολογισμός για την επόμενη χρονιά.

Αξίζει να τονιστεί η ομοθυμία που επέδειξε η Γενική Συνέλευση σε όλα τα θέματα που απασχόλησαν τις εργασίες της.

 

 


AgrinioStories