Εμποροβ/κός Μεσολογγίου | Συνάντηση με Νάντια Γιαννακοπούλου 

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου

Συνάντηση
με τη Νάντια Γιαννακοπούλου

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024

Συνάντηση με τη βουλευτή Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών και υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κα Νάντια Γιαννακοπούλου πραγματοποίησε η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου στα γραφεία του Συλλόγου.

Τη διοίκηση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος, η γενική γραμματέας Μαρία Πλαστήρα και οι αντιπρόεδροι Νίκος Ρήγας και Χρήστος Κοντούλας, οι οποίοι παρέθεσαν στην κα Γιαννακοπούλου τα ζητήματα που απασχολούν τους εμπόρους και επιχειρηματίες της περιοχής μας, με κυριότερο αυτό των άδικων και δυσβάσταχτων φορολογικών επιβαρύνσεων από το κράτος.

Παράλληλα, τα μέλη της διοίκησης παρουσίασαν στη βουλευτή τις θέσεις του Συλλόγου για την ανάπτυξη στην περιοχή μας, με την αξιοποίηση της μαρίνας και τη δημιουργία κατάλληλων τουριστικών υποδομών να βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης.

Η κα Γιαννακοπούλου, η οποία έχει καταγωγή από τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, άκουσε με προσοχή τις θέσεις της διοίκησης και συμφώνησε ότι η στήριξη του λιανεμπορίου και της επιχειρηματικότητας πρέπει να βρίσκεται πολύ ψηλά στην πολιτική ατζέντα της εκάστοτε κυβέρνησης. Δήλωσε, δε, ότι θα βρίσκεται στη διάθεση των εμπόρων της περιοχής μας για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει και είναι σε θέση να βοηθήσει.

Κλείνοντας τη συνάντηση, η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου ευχήθηκε στη βουλευτή κάθε επιτυχία στις προσεχείς εκλογές του κόμματός της, τονίζοντας επίσης την αναγκαιότητα ύπαρξης μιας ισχυρής αντιπολιτευτικής φωνής στη Βουλή των Ελλήνων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *