River view Festival 2024 με την υποστήριξη του Επιμελητήριου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υλοποιήθηκε
με την υποστήριξη του Επιμελητήριου Αιτωλ/νίας

River view Festival 2024

Mεγάλη προσέλευση κόσμου

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους το οποίο περιελάμβανε σεμινάρια, ξεναγήσεις, εκθέσεις, δραστηριότητες για παιδιά, ναυταθλητισμό και ποδηλατοδρομία, υλοποιήθηκε και φέτος για τρίτη συνεχόμενη φορά το RiverviewFestival 2024 με την συνεργασία του River View Project, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Δήμου Αγρινίου, του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και πλήθος άλλων φορέων.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας υποστήριξε την διοργάνωση έκθεσης όπου επιχειρήσεις, σύλλογοι και παραγωγοί του αγροδιατροφικού και δημιουργικού κλάδου παρουσίασαν και προσέφεραν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες του Φεστιβάλ αναδεικνύοντας τον αγροδιατροφικό και μεταποιητικό πλούτο της περιοχής.

Είκοσι (20) τοπικές επιχειρήσεις συμμετείχαν διαφημίζοντας και αναδεικνύοντας τα τοπικά προϊόντα και τον αγροδιατροφικό πλούτο της Αιτωλοακαρνανίας. Καταξιωμένοι επιχειρηματίες του χώρου αλλά και η νέα γενιά επιχειρηματιών παρουσίασαν την αγροδιατροφική αριστεία των προϊόντων τους, με χαμόγελο και πάθος για τις δημιουργίες τους, με αγάπη για τον τόπο που ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά.

Παράλληλα το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας υποστήριξε σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και τον καταξιωμένο Chef Ιωάννη Μπαλωμένο, Αντιπρόεδρο Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’sClub of Greece) την διοργάνωση Γαστρονομικού Εργαστήριου με θέμα: « Γλυκό του κουταλιού – Τοπικές συνταγές », που περιλάμβανε διαγωνισμό και Παρουσίαση – MasterClass για το “Γλυκό κουταλιού πράσινης ελιάς Αγρινίου”.

Τις δυο δράσεις επισκέφτηκαν πλήθος επιχειρηματιών και πολιτών καθώς και καλλιτέχνες εκφράζοντας τον θαυμασμό τους για τον γαστρονομικό πλούτο της περιοχής για τις εξαιρετικές γεύσεις των προϊόντων που προσφέρθηκαν καθώς και για το εξαιρετικό γαστρονομικό ταξίδι γνώσεων σχετικά με το γλυκό κουταλιού πράσινης ελιάς Αγρινίου, που πρόσφερε ο Chef Ιωάννης Μπαλωμένος, Αντιπρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’sClub of Greece) και οι συνεργάτες του

Στην έκθεση συμμετείχαν με φυσική παρουσία οι παρακάτω επιχειρήσεις: Φωλιάς Γεώργιος του Ιωάννη – Αγορά κρεάτων Αμφιλοχίας, Μυργιάννης Χρήστος – CAKE SECRET COMPANY, Το Λουκουμάκι Αγρινίου, SOKORODESIGN, Χαρά Αρκουμάνη – CHARISMAMA, ΒΑΪΝΑΡΙ Ι.Κ.Ε., Γραμμένου Αικατερίνη – « ο Κήπος των Εσπερίδων», Βιολογικό Αγρόκτημα ΒΕΡΓΑ, ΘΥΜΙΟΣ ΠΡΕΒΕΝΤΖΑΣ – OLIVEQUEEN, Οικοτεχνία Παραδοσιακών Προϊόντων ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΔΑ.

Με εκθέματα & χορηγία προϊόντων οι : Παπαθανασίου Α.Β.Ε.Ε – Τυροκομικά, Ποτοποιία Δυτικής Ελλάδος, Α. Θωμόπουλος Α.Ε. – FAMILY BAKERY, Ούζο Τσίπουρο το Βραχωρίτικο, ΣΤΕΡΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΤΖΙΦΡΗΣ Γαλακτοκομικά, ΗΛΙΔΑ Α.Ε., Αφοί Στούμπου – Μέλι ΕΠΙΛΕΚΤΟ, Βασίλειος Ηλιόπουλος – ΝΙΑΜΑ Gluten Free, Οινοποιείο Αφοί Γρίβα – GrivasWines, ΚΟΥΤΕΡΗΣ ΑΕΒΕ – CORONACOOKIES, Τσικριτέας Αθανάσιος – KOKA ΗΟΝΕΥ

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *