Άλυτο παραμένει το πρόβλημα με τη Μ.Ε.Θ  Άρτας

Μ.Ε.Θ  Άρτας: Ως τις 14 Ιουλίου θα δουλέψει
με τους δύο εναπομείναντες ειδικευμένους γιατρούς

Άλυτο παραμένει
το πρόβλημα με τη Μ.Ε.Θ  Άρτας

Προέκυψαν μακροχρόνιες
αναρρωτικές άδειες στους άλλους δύο γιατρούς

Για μετά τις 14 του μήνα παραμένουν άγνωστες οι κινήσεις Διοίκησης Νοσοκομείου και 6ης ΥΠΕ

Υπάρχει μόνο η γραπτή δήλωση του βουλευτή  Άρτας Γιώργου Στύλιου, πως θα κάνει ό,τι μπορεί, αλλά σ΄αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερο να προλαμβάνεις καταστάσεις κι όχι να τρέχεις εκτός των υστέρων να τα μπαλώσεις.

Όταν μια κλινική λειτουργεί οριακά από αριθμό γιατρών, το βέβαιο είναι ότι θα εξουθενωθούν νωρίτερα ή θα εγκαταλείψουν το νοσοκομείο κι αυτοί οι λίγοι που απήυδησαν να «τραβάνε κουπί». Όταν προκηρύσσονται θέσεις για νοσοκομειακούς γιατρούς και το Νοσοκομείο Άρτας με τεράστια κενά σε νευραλγικές κλινικές (Παθολογική, Χειρουργική, Μ.Ε.Θ, Μ.Τ.Ν, Πνευμονολιγική, Ακτινοδιαγνωστικό), λαμβάνει ετεροχρονισένα μόνο 5 θέσεις κι αυτές κατόπιν ενεργειών του βουλευτή, που μάλλον δεν ενήργησε όταν έπρεπε, ε, κάτι δεν πάει καλά με όσους έχουν την πολιτική και διοικητική ευθύνη.

Για το τι σημαίνει Μ.Ε.Θ για ένα νοσοκομείο, είναι αντιληπτό απ΄τον καθένα κι έχει ξανα-αναλυθεί πρόσφατα για την προκειμένη περίπτωση.

Στις παράπλευρες απώλειες συγκαταλέγεται ήδη και η παύση λειτουργίας του Ιατρείου Μελέτης ‘Υπνου που εντάσσεται στις υπηρεσίες της Μ.Ε.Θ κι εξυπηρετεί εκτός από την περιοχή  Άρτας, μεγάλο μέρος της Αιτ/νίας, την Πρέβεζα και τη Λευκάδα.

Ήδη δεν γίνονται δεκτά νέα ραντεβού μέχρι αντιμετώπισης του προβλήματος με την έλλειψη γιατρών.

 

Πηγή: www.epiruspost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *