Το Summer Basketball Camp της Γ.Ε.Α.

Το Basketball Camp
πέτυχε απόλυτα το στόχο του
και αγκαλιάστηκε ιδιαίτερα από την κοινωνία!.

Μοναδικές στιγμές
και ξεχωριστές εμπειρίες

Το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού

Μοναδικές στιγμές και ξεχωριστές εμπειρίες που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη τους, βίωσαν οι συμμετέχοντες στο Summer Basketball Camp της ΓΕΑ! Το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού στην πόλη μας, που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αγρινίου, διήρκησε τέσσερις μέρες και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Ο κορυφαίος Skill Development Basketball Coach Ganon Baker, οι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών τμημάτων Γιάννης Ελευθεριάδης και Ελένη Καλαϊτζάκη, καθώς και ο πολύπειρος προπονητής Δημήτρης Γαλάνης, μύησαν τα παιδιά μας με τον καλύτερο τρόπο στο μαγικό κόσμο του μπάσκετ! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήρθαν σε επαφή με ιδιαίτερες τεχνικές προπόνησης, ενώ έλαβαν και χρήσιμες συμβουλές που θα τα συντροφεύουν εντός και εκτός παρκέ!

Aξίζει να αναφερθεί, ότι όλες τις ημέρες διεξαγωγής του Camp, παρόντες ήταν και οι προπονητές της ΓΕΑ Μιχάλης Σταμουλάκης και Γιάννης Παρθένης, καθώς και ο αρχηγός της ανδρικής μας ομάδας Αντώνης Δάρλας, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην άρτια διοργάνωσή του.

Σε κάθε περίπτωση το Basketball Camp πέτυχε απόλυτα το στόχο του και αγκαλιάστηκε ιδιαίτερα από την κοινωνία!

Η Διοίκηση της ΓΕΑ και η Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς:

  • – Tους συμμετέχοντες και τους γονείς τους, που εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά τα παιδιά τους σε δράση του συλλόγου.
  • – Tο μεγάλο χορηγό που ήταν η «Ένωση Αγρινίου», καθώς και τους χορηγούς «Kappa Imports» και «Intercom Software», που στήριξαν εμπράκτως την πρωτοβουλία και η συμβολή τους ήταν καθοριστική στην υλοποίησή της.
  • – Το σύνολο των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία προέβαλαν το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *