Καινούργιο – Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην κεντρική πλατεία

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή
της φωταγώγησης του δέντρου
η κεντρική πλατεία του Καινουργίου

Με παιδικά χαμόγελα,ενθουσιασμό και χριστουγεννιάτικα κάλαντα πλημμύρισε η κεντρική πλατεία του Καινουργίου σήμερα το απόγευμα,κατά την διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής και της φωταγώγησης του δέντρου.

Σε μια όμορφη εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του χωριού και η κοινότητα Καινουργίου με την συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών,στολίστηκε το δέντρο και διανεμήθηκαν παραδοσιακά γλυκίσματα και εδέσματα που ήταν προσφορά επαγγελματιών της περιοχής,καθώς και ζεστά ροφήματα.

Οι μαθητές έψαλλαν κάλαντα και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ακολούθησε το παιχνίδι των Καλικάντζαρων ,παράλληλα με το face paintng στο πνεύμα των ημερών.

 

 

Λίγα λεπτά αργότερα με επιφωνήματα χαράς και ενθουσιασμού υποδέχθηκαν τα παιδιά τον Άγιο Βασίλη ο οποίος κατέβηκε με σχοινί από το κτήριο της κοινότητας και χάθηκε στην κυριολεξία στις αγκαλιές των παιδιών που έσπευσαν να πάρουν το κερασματάκι τους.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της κοινότητας Βασίλης Καραγκούνης έδωσε το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση και το δέντρο φωταγωγήθηκε.

 

 

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην πηγή: kainourgiopress

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις
που αφορούν στο ΑΓΡΙΝΙΟ
κάνοντας clik πάνω στο λογότυπο που ακολουθεί

AgrinioStories Αγρίνιο