Αγρίνιο 9/12 – «Μνήμες στο χώμα», του Χρ. Κολοβού

Παρουσιάζεται το βιβλίο «Μνήμες στο χώμα»,
του Χρήστου Κολοβού, στις 9 Δεκεμβρίου 2023

Ο Σύνδεσμος Ευρυτάνων Λογοτεχνών και Συγγραφέων και ο Πανευρυτανικός Σύλλογος  Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αγρινίου (κτίριο της πρώην Τράπεζας της Ελλάδας) την παρουσίαση του βιβλίου «Μνήμες στο χώμα», του Χρήστου Κολοβού, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στις 5:30 το απόγευμα.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Λάμπρος Ηλίας πρόεδρος συνδέσμου Ευρυτάνων Λογοτεχνών και συγγραφέων και ο Κωνσταντίνος Λιούπρας πρόεδρος του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας

Ομιλητές θα είναι η Χρυσούλα Σπυρέλη, φιλόλογος διδάκτωρ Ελληνικής Λογοτεχνίας, πρώην σχολικός σύμβουλος και ο Κωνσταντίνος Κατσακιώρης, φιλόλογος – συγγραφέας

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Συμψηρής

Ο Χρήστος Κολοβός είναι δάσκαλος και γεννήθηκε το 1966 στο χωριό Ροσκά Ευρυτανίας και στην ηλικία των 9 ετών εγκαταστάθηκε στο Αγρίνιο. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του και φοίτησε στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία Πατρών. Είναι επίσης πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διπλωματούχος του Διδασκαλείου διετούς μετεκπαίδευσης του ίδιου πανεπιστημίου με ειδίκευση στη Διδακτική της Φυσικής. Είναι επίσης πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη διαχείριση και αξιολόγηση σχολικών μονάδων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Έχει γράψει βιβλία παιδαγωγικού περιεχομένου, έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις του σε πανελλήνια συνέδρια.

 

 

 


AgrinioStories

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις
που αφορούν τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
κάνοντας clik πάνω στη διαφήμιση που ακολουθεί