4ο Agrinio City Trail σε άσφαλτο και σε χώμα

4ο Agrinio City Trail:
«ραντεβού» την Κυριακή 12/05
στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο

Δύο διαδρομές σε άσφαλτο και σε χώμα
χωρίς κανένα χρηματικό αντίτιμο!

Η διοργάνωση του 4ου city trail αποτελεί ευκαιρία και για μεμονωμένους αθλητές, παρέες ή και οικογένειες να συμμετάσχουν και να απολαύσουν την Κυριακή τους κάνοντας παράλληλα αποσυμπίεση από την καθημερινότητά τους με τον καλύτερο τρόπο μέσω του αθλητισμού και της επαφής τους με την φύση, καθώς ένα από τα ισχυρά «χαρτιά» της διοργάνωσης είναι η έλευση και των δύο διαδρομών από το αλσύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου.

Μέσα από τη διοργάνωση σκοπός είναι το ερασιτεχνικό τρέξιμο να «έρθει» πιο κοντά στους δημότες της πόλης, να συμμετέχουν στη διοργάνωση μυημένοι στο αθλητισμό και όχι μόνο, αλλά και άτομα που απλά θέλουν να αποφορτιστούν από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της με όμορφο τρόπο, αλλά και να αναδειχθεί το Αγρίνιο, δεδομένου πως ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή άτομα και από άλλες περιοχές όπως λ.χ. τα Ιωάννινα, την Άρτα, την Λευκάδα, την Πάτρα και την Άρτα.

Αξιοσημείωτο και σπάνιο είναι πως για να συμμετάσχει κάποιος στην διοργάνωση, η οποία διαθέτει δύο διαδρομές σε άσφαλτο και σε χώμα (μέσα στο δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου), δεν πρέπει να καταβάλει κανένα χρηματικό αντίτιμο!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *