1η του Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών του Παν. Πατρών

1η Δημόσια Εκδήλωση
του Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών
του Πανεπιστημίου Πατρών

Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:00-20:00, στην Αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών (Φιλοποίμενος 24, 3ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δημόσια εκδήλωση του προσφάτως ιδρυθέντος «Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών του Πανεπιστημίου Πατρών» (ΣΟΚΠΠ).

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση τόσο της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, όσο και της Κοινωνίας, για το όραμα και τις προοπτικές του Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών του Πανεπιστημίου Πατρών, το οποίο έχει ως πρωταρχικούς καταστατικούς στόχους, εκτός από την ποικιλότροπη υποστήριξη των μελών του, τη διατήρηση της «μνήμης» του Πανεπιστημίου Πατρών μέσω των μελών του και τη συμβολή του στη στήριξη και αναμόρφωση του Ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστημίου. Ιδιαιτέρως, δε, το Σώμα Ομοτίμων Καθηγητών του Πανεπιστημίου Πατρών θέτει τις δυνάμεις του στην υπηρεσία του Πανεπιστημίου Πατρών (με σεβασμό πάντα στις αποφάσεις των συλλογικών του οργάνων), αλλά και στην υπηρεσία της ευρύτερης Κοινωνίας, επιδιώκοντας την ποικιλότροπη υποστήριξη τους και περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας τους.

Στην εν λόγω εκδήλωση, την οποία θα χαιρετίσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών  Καθηγητής κ. Χρήστος Μπούρας, προσκεκλημένη ομιλήτρια θα είναι η κ. Στέλλα Πριοβόλου, Ομότιμη Καθηγήτρια και Πρόεδρος του αντιστοίχου Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  με το οποίο υπάρχουν κοινοί στόχοι και συνεργασία για αμοιβαία επωφελείς δράσεις. Ο τίτλος της ομιλίας της κ. Πριοβόλου θα είναι : «Το Σώμα Ομοτίμων Καθηγητών του ΕΚΠΑ και το “κοινωνείν αλλήλοις” στην Γ’ Ηλικία μας».

 

 


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις
που αφορούν στη ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
κάνοντας clik πάνω στο λογότυπο που ακολουθεί

AgrinioStories Δυτική Ελλάδα