ΤΟ Αιτ/νίας του ΚΚΕ – Περιοδείες και εκδηλώσεις

Περιοδείες, εξορμήσεις και εκδηλώσεις,
της Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 15 Ιούλη, η Κ.Ο. Τριχωνίδας περιόδευσε στα χωριά Παναιτώλιο, Καινούριο, Παραβόλα, Παντάνασσα, στις 20:00, με επικεφαλής τον Βασίλη Κολλιώνη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέας της Κ.Ο. Τριχωνίδας.

Το Σάββατο 16 Ιούλη, οι Κ.Ο. Μεσολογγίου και Αιτωλικού-Οινιάδων, περιοδεύσαν, στα χωριά Γουριά και Πεντάλοφο, με επικεφαλείς, τους Δημήτρη Ζαπαντιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Μεσολογγίου και το Γιώργο Χασιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Αιτωλικού-Οινιάδων. Η Κ.Ο. Ακτίου-Βόνιτσας. Επίσης με επικεφαλής, το Νίκο Μωραΐτη μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και περιφερειακό σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»,επισκέφτηκε στο χωριό Θήριο.

Κυριακή 17 Ιούλη
Σήμερα η Κ.Ο. Αμφιλοχίας και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Αμφιλοχίας, διοργανώνουν, στις 20:30, εκδήλωση για τη νικηφόρα Μάχη του ΕΛΑΣ στην Αμφιλοχία (12-13 Ιούλη 1944). Θα μιλήσει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, στην πλατεία της πόλης. Θα ακολουθήσει, ο θεατρικός μονόλογος «Αθηνά Χατζηεσμέρ, ετών 17», (απόδοση: Σταματίνα Πιτσούλια, πιάνο: Έλενα Γκάτση). Παράλληλα η Κ.Ο. Μεσολογγίου θα περιοδεύσει επίσης, στις 20:00 το απόγευμα, στα χωριά Μούσουρα και Ελληνικά με επικεφαλής, το Δημήτρη Ζαπαντιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Μεσολογγίου.

Για τις επόμενες δύο μέρες ο προγραμματισμός έχει ως ακολούθως:

Δευτέρα 18 Ιούλη
Οι Κ.Ο. Μεσολογγίου και Αιτωλικού-Οινιάδων, θα περιοδεύσουν, στις 20:00, στο χωριό Νεοχώρι, με επικεφαλείς, τους Δημήτρη Ζαπαντιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Μεσολογγίου και το Γιώργο Χασιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Αιτωλικού- Οινιάδων.
Η Κ.Ο. Ξηρομέρου, θα περιοδεύσει, στις 20:00, στα χωριά Βάρνακα και Κανδήλα, με επικεφαλής, το Δημήτρη Κομπλίτση, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Ξηρομέρου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τρίτη 19 Ιούλη
Οι Κ.Ο. Μεσολογγίου και Αιτωλικού-Οινιάδων, θα περιοδεύσουν, στις 20:00, στο χωριό Κατοχή, με επικεφαλείς, τους Δημήτρη Ζαπαντιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Μεσολογγίου και το Γιώργο Χασιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Αιτωλικού- Οινιάδων.
Η Κ.Ο. Ξηρομέρου, θα περιοδεύσει, στις 20:00, στα χωριά Χρυσοβίτσα και Πρόδρομο, με επικεφαλής, το Δημήτρη Κομπλίτση, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Ξηρομέρου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση.

 

Φωτογραφία αρχείου από προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Μοναστηράκι τςη Βόνιτσας

AgrinioStories