Πώς μπήκαν στο Μαξίμου ο CEO με την «γίδα» στην πλάτη

Πώς μπήκαν στο Μαξίμου ο Γερμανός CEO
με την «γίδα» στην πλάτη και ο Ελληνοκύπριος «κληρονόμος»

Ποιος έκανε το …κονέ. Η σχέση του με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.
Δυο φορές τον πέταξε έξω από το γραφείο του ο Βενιζέλος.

Τι και εάν τον απόπαιρναν Αρχηγοί και Επιτελείς, εκείνος επέμενε επι το έργο του, να υφαίνει τον ιστό… Ήταν από τις περιπτώσεις εκείνες που ενώ τον έφτυναν εκείνος αντιδρούσε ως να ψιχαλίζει! Όταν ο Άκης μετακινήθηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης του έδωσε Δημόσια Θέση αλλά έφταναν άσχημα πράγματα στα αφτιά του Σημίτη περί των επιδοτήσεων και τον ξήλωσε!

Έκτοτε προσκολλήθηκε στον γερμανικό άξονα που έχει κατεύθυνση την Μέση Ανατολή. Το 2010 ενεπλάκη στο σχέδιο «σωτηρίας» στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά εκπροσωπώντας τον Λιβανέζο επιχειρηματία, αλλά και εκεί δεν μακροημέρευσε. Πρόωρα απομακρύνθηκε από το ΔΣ. Ο Βενιζέλος ως υπουργός Άμυνας δυο φορές τον είχε πετάξει από το γραφείο του.

Εν συνέχεια εμφανίζεται ως νομικός σύμβουλος ενός Γερμανού επιχειρηματία που είχε πατέντα για την θωράκιση των αρμάτων. Ωστόσο ο Γερμανός εφευρέτης πέθανε και από την επομένη εκείνος δηλώνει κληρονόμος της πατέντας και της εταιρίας του. Οι φυσικοί κληρονόμοι του Γερμανού τον σέρνουν στα δικαστήρια…

Από το 2020 με την πατέντα του μακαρίτη στο χέρι προσπαθεί να πείσει Γερμανούς και Έλληνες ότι μπορεί να κάνει τον εκσυγχρονισμό των Leopard και να φτιάξει στην Ελλάδα με γερμανική τεχνογνωσία τα καινούργια Τεθωρακισμένα Οχήματα Μεταφοράς Προσωπικού.

Μέχρι πρότινος μπαινόβγαινε στην Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών και συμμετείχε σε συσκέψεις Επιτροπών αλλά οι επιτελείς τον πέταξαν έξω συντάσσοντας ένα «Πρακτικό» φωτιά που εάν το πάρει στα χέρια του ο ΣΥΡΙΖΑ και ασκήσει στοιχειώδη αντιπολίτευση θα γίνει καινούργια έκρηξη!

 

Πηγή | Δ. Β.

AgrinioStories