Όλα στο Μεσολόγγι… και μία συμβουλή

Μεσολόγγι
Ωραίοι οι έμποροι της πόλης του Μεσολογγίου!!!
Οι καλύτεροι!!! Τι ανακοινωσάρα ήταν αυτή!!!

  • γράφει ο provocatorας

«Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου χειροκροτεί ως άκρως ενθαρρυντικό το γεγονός ότι επιτέλους η κυβέρνηση της χώρας ενήργησε με σεβασμό ως προς τη θεσμική νομιμότητα αναφορικά με τον ΕΟΠΥΥ στην Αιτωλοακαρνανία, με την αποκλειστική λειτουργία γραφείων εξυπηρέτησης του κοινού στο διοικητικό κέντρο του νομού, δηλαδή την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου» (δείτε ΕΔΩ ).

Με άλλα λόγια «πετάνε στους επτά ουρανούς» που «ψόφησε επιτέλους η κατσίκα του γείτονα».

Επειδή όμως , πασάδες μου, σήμερα στην Ιερή πόλη, έχει δωρεάν τεστ Αλτσχάιμερ, δεν μπαίνει σε έναν κόπο, το Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού σας Συλλόγου, να περάσει από το ΚΑΠΗ να τους μετρήσουν τη μνήμη, πριν χαθεί τελείως. Μπας και θυμηθούν, μεταξύ άλλων, πόσοι από τις γύρω περιοχές του νομού ήταν οι εξοδίτες που με την τόλμη, την αυταπάρνηση και τη θυσία τους, έδωσαν σήμερα σε κάποιους το δικαίωμα να λένε, όσα λέτε. Προλαβαίνουν ακόμα. Αλλά και να μην προλάβουν με τα τεράστια έσοδα που θα έχουν τις επόμενες μέρες από τον φαρμακευτικό τουρισμό, όλο και κάτι θα μείνει στην άκρη για ένα τέστ.

Τελικά μερικά πράγματα, δεν είναι καθόλου τυχαία. Και δεν είναι καθόλου τυχαία, γιατί κάποιοι υπερφίαλοι και στενόμυαλοι άνθρωποι (ευτυχώς όχι όλοι) είναι μέλη του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Αλήθεια αυτό το επίγραμμα εκεί στην πύλη, γιατί το κρατάτε ακόμα.

Σιγά μην είναι κάθε ελεύθερος άνθρωπος, δημότης Μεσολογγίου. 

Κρίμα!!!

 

Υ.Γ. Και μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για φάρμακα, όχι για τίποτα χλιδές…


AgrinioStories