Δ.Ε.- ΚΙΝΑΛ: Συμμετοχή πλέον των 15 χιλ. μελών

Ικανοποίηση και χαμόγελα φέρνει στο ΚΙΝΑΛ
η συσπείρωση του κόσμου και η συμμετοχή του στις εσωκομματικές διαδικασίες

Έκλεισαν οι κάλπες στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για περισσότερους από 140.000 συμμετέχοντες. Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε σήμερα Κυριακή 8 Μαΐου 2022, στις 07.00 το πρωί, σε περισσότερα από 600 εκλογικά κέντρα. Σήμερα Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 θα υπάρχει μια πλήρης εικόνα της ψηφοφορίας, ενώ αργότερα απόψε δεν αποκλείεται να κάνει δήλωση ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Τα μέλη του κόμματος κλήθηκαν να επιλέξουν την ονομασία ανάμεσα στο ισχύον «Κίνημα Αλλαγής» ή το «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής», με τα αντίστοιχα σύμβολα, το τριαντάφυλλο και τον πράσινο ήλιο. Επίσης, τα μέλη του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ ψήφισαν για: Την εκλογή των νέων τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών και την εκλογή των αντιπροσώπων στο συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου 2022. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο όνομα «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» φαίνεται να επικρατεί.

Στην Αιτωλοακαρνανία οι κάλπες έκλεισαν στις 20.00 και έχουν ψηφίσει συνολικά 5.355 άτομα. Οι σύνεδροι να υπενθυμίσουμε πως είναι 107.  Για τις 13 θέσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας οι υποψήφιοι είναι 29, ενώ 59 είναι οι υποψήφιοι για τις δημοτικές οργανώσεις στην περιοχή. (Πηγή)

Ο απερχόμενος γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα Γιώργος Αθανασόπουλος δίνει, με ανάρτησή στου στο Facebook, πως ψήφισαν περισσότεροι από 8.000 μέλη και φίλοι του κόμματος. Οι πρώτες εκτιμήσεις από την Χαριλάου Τρικούπη μιλούν για περισσότερους από 140.000 συμμετέχοντες

Τις κάλπες του Πύργου επέλεξε για να ψηφίσει ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΚΙΝ.ΑΛ. και βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα επιστροφής του κόμματός του: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. επιστρέφει με την ψήφο και την εντολή των πολιτών. Διαμορφώνει τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για μια νέα αλλαγή. Σήμερα η μαζική συμμετοχή χιλιάδων πολιτών στέλνει ένα μήνυμα και πάλι για μία μεγάλη νίκη, μετά τη συμμετοχή 270.000 πολιτών στην εκλογή νέου προέδρου. Είναι μία από τις μεγάλες νίκες που έρχονται, μία μεγάλη προσπάθεια για αλλαγή στην κοινωνία, για αλλαγή στη χώρα. Για να δώσουμε και πάλι ελπίδα στους πολίτες και αγώνες που χρειάζονται για να αλλάξει η καθημερινότητα προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών, κάτι που μόνο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το ΚΙΝ.ΑΛ. μπορεί να κάνει». (Πηγή)

 

Φωτογραφία ανάρτησης: Πηγή


AgrinioStories