7 Φεβρουαρίου 2023

Αρχίζει σήμερα το 3ο Mega Four 4Χ4 patras

3ο  Mega Four 4Χ4 patras
Λέσχη 4Χ4 Πάτρας «SkartaEkato»

 

Η Λέσχη 4Χ4 Πάτρας «SkartaEkato», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνουν στην Κάτω Βλασία το 3ο MEGA FOUR 4Χ4 PATRAS, με την έγκριση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, στις 13, 14 και 15 Μαΐου 2022.

Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδος MEGA FOUR και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 100 Αθλητές από όλη την Ελλάδα. Η εκκίνηση θα γίνειτην Παρασκευή από την πλατεία των Καλαβρύτων, ενώ θα προηγηθεί διοικητικός και τεχνικός έλεγχος.Το Σάββατο και την Κυριακή το και την δράση να ξεκινάει από τις 09:00 το πρωί.

«Η Δυτική Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αθλητές από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν για τρεις ημέρες στην Αχαϊα, στην περιοχή της Βλασίας και θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους. Είναι βέβαιο ότι οι θεατέςθα απολαύσουν θέαμα και συμμετέχοντες θα βιώσουν μοναδικές εμπειρίες. Η Περιφέρεια μας είναι αρωγός σε δράσεις που συμβάλλουν στην ανάδειξη της περιοχής και την καθιστούν προορισμό και για αθλητικές διοργανώσεις»ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση του υγειονομικού Πρωτοκόλλου που έχει εκδώσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και τις οδηγίες κατά του COVID-19.

 


AgrinioStories