8 Δεκεμβρίου 2022

Αγρίνιο – Ακαδημιών Γονέων «Από το Α έως το Ω»

Κύκλος Ακαδημιών Γονέων «Από το Α έως το Ω»,
από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας
της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών
Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού»

Το Κοινωνικό Ιατρείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου και το Ελληνικό ΔιαδημοτικόΔίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ,μέλος του οποίου είναι ο Δήμος μας σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε το φετινό κύκλο Ακαδημιών Γονέων «Από το Α έως το Ω», το οποίο πραγματοποιείται από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 – 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων, τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα 18.15- 20.00, από Νοέμβριο έως Μάιο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Μπορείτε να  παρακολουθήσετε την 1η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022,ώρα 18:15 ακολουθώντας τον  παρακάτω σύνδεσμο. ΕΔΩ

 Το  πρόγραμμα της 1ης Συνάντησης έχει ως εξής:

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

  • Μαθησιακές Δυσκολίες – Σχολικό Περιβάλλον και Εκπαίδευση
  • Άρτεμις Κ. Τσίτσικα Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ Επιστ. Υπεύθυνος Προγραμμάτων ΕΚΠΑ-Π.Ο.Υ. “φιλικών” για εφήβους και κατάρτισης του Υπουργείου Υγείας Διευθύντρια ΠΜΣ “Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας” Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)
  • Κων/νος Καλιανιώτης, Λογοπεδικός-Ειδικός Παιδαγωγός, Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΕΚΠΑ

 


AgrinioStories