«Έριξε αυλαία» το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

«Έριξε αυλαία» το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ
Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Αγρινίου

Θερμό χειροκρότημα των θεατών

Ξεκίνησε  την Τετάρτη 21 Αυγούστου
και  ολοκληρώθηκε  την Κυριακή 25 Αυγούστου

Στο τέλος της βραδιάς οι χορευτές από Χαβάη, Νέα Ζηλανδία, Εκουαδόρ, Λιθουανία,  Λετονία,  Σερβία,   Ιρλανδία,   Αρμενία,  Ιταλία  και το Τμήμα του Δήμου Αγρινίου ενώθηκαν με μικρούς και μεγάλους και χόρεψαν στην πλατεία Δημοκρατίας υπό τους ήχους του Ζορμπά.

 

 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  ευχαρίστησε τις αποστολές για την συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ της πόλης: «Αποχαιρετούμε τους  φίλους μας και τους ευχαριστούμε για τις ξεχωριστές βραδιές. Η παρουσίαση των προγραμμάτων  τόσο στην πλατεία Δημοκρατίας όσο και στις Κοινότητες έδωσε  χαρά σε μικρούς και μεγάλους.  Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά όσους εργάστηκαν για τη διοργάνωση, την Εβελυν Τριανταφύλλου και τον Φάνη Τσιάμη,  τις υπηρεσίες του Δήμου, τους εθελοντές της Ακτίνας και τους εθελοντές διασώστες του ΣΑΕΚ Αγρινίου με τον εκπαιδευτή τους Β. Καραμάνη. Δίνουμε ραντεβού σε  έναν χρόνο».

Παρόντες στην τελετή λήξης ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης και ο Υπ. Χορευτικού Τμήματος  Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας Χρ. Γιαννόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *