5ο Δημοτικό Αγρινίου – «Να πράξουν τα δέοντα»

Ανακοίνωση του Συλλόγου
γονέων και κηδεμόνων
του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

Στους βανδαλισμούς και τις κλοπές που πραγματοποιήθηκαν από εξωσχολικούς στο 5ο Δημοτικό Αγρινίου αναφέρεται ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου και «απαιτεί από τους αρμόδιους να πράξουν τα δέοντα, ώστε τα παιδιά και οι γονείς να απολαμβάνουν ένα περιβάλλον που παρέχει ασφάλεια».

Ολόκληρη η ενημερωτική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου για άλλη μια φορά έγινε βορά στις άρρωστες ορέξεις των εξωσχολικών και των παραβατικών προσώπων που συχνάζουν πέριξ του Πάρκου. Ο διευθυντής του σχολείου μας πληροφόρησε ότι χθες το βράδυ στις 21/11/2022 άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο του σχολείου από τις πίσω αίθουσες, πραγματοποίησαν βανδαλισμούς και διέπραξαν κλοπές. Ο διευθυντής από τη μεριά του, έπραξε το νόμιμο, αφού κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια έκανε μήνυση κατά αγνώστων.

Το σχολείο λόγω της ιδιαιτερότητας και της τοποθεσίας του παραμένει ανοιχτό όλη τη μέρα, χωρίς καμία φύλαξη. Αποτέλεσμα  αυτού είναι να εισέρχονται στον προαύλιο χώρο και άνθρωποι με παραβατική συμπεριφορά.

Παρά τις οχλήσεις μας, εδώ και χρόνια προς τις αρμόδιες αρχές, να βρεθεί μια λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, συναντήσαμε μόνο υποσχέσεις και κλειστές πόρτες. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ πλέον από τους αρμόδιους να πράξουν τα δέοντα, ώστε τα παιδιά και οι γονείς να απολαμβάνουν ένα περιβάλλον που παρέχει ασφάλεια.»

 


AgrinioStories