6 Δεκεμβρίου 2022

Σταρακά: Η «συμφωνία αλήθειας» Μητσοτάκη είναι κοροϊδία

Χρ. Σταρακά: «Η “συμφωνία αλήθειας” του κ. Μητσοτάκη
είναι κοροϊδία και κούφιες υποσχέσεις για Αγρίνιο και Αιτωλοακαρνανία».

«Άλλο ένα κρεσέντο υποκρισίας για την περιοχή μας από τον κ. Μητσοτάκη είχαμε σήμερα στα εγκαίνια της Παράκαμψης της Αμφιλοχίας», αναφέρει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς», κ. Χριστίνα Σταρακά σε ανάρτησή της στα social, σχολιάζοντας τα εγκαίνια της παράδοσης στην κυκλοφορία της παράκαμψης Αμφιλοχίας από τον Πρωθυπουργό.

«Ένα μειδίαμα πρέπει να σχηματίστηκε στα πρόσωπα της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών», συνεχίζει «όταν άκουσαν ότι “η αξιοπιστία και οι σχέσεις εμπιστοσύνης στην πολιτική χτίζονται στη συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων και η κυβέρνηση μας έχει πάντα προτάξει αυτή την συμφωνία αλήθειας”!

Ποιος δεν ξέρει πλέον ότι η “συμφωνία αλήθειας” του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κοροϊδία και κούφιες υποσχέσεις για το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία;

Η προεκλογική εξαγγελία του 2019 για την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια οδό παραμένει στα αζήτητα και μετά από 3 ολόκληρα χρόνια απραξίας η κυβέρνηση επιχειρεί να χρυσώσει το χάπι με την χρηματοδότηση της μελέτης! Τέτοιες “συμφωνίες αλήθειας” εννοούν!

Κύριε Μητσοτάκη, αν δεν το καταλάβατε, σήμερα επισκεφθήκατε την Αιτωλοακαρνανία κι όχι την Κρήτη και την Αχαΐα.

Οι αναφορές σας για τον άξονα της Κρήτης και την Πατρών -Πύργου ίσως προοριζόταν για κάποια άλλη εξόρμηση, ίσως να μπερδεύτηκε ο λογογράφος σας.

Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για το μέρος όπου βρεθήκατε για λίγο, για λόγους επικοινωνίας.

Επειδή, τέλος, κ. Μητσοτάκη», καταλήγη η ανάρτησή της, «είπατε ότι “θέλουμε να κρινόμαστε για τα έργα μας και όχι για τα λόγια μας”, ένα είναι σίγουρο. Ότι οι πολίτες της περιοχής μας γνωρίζουν πολύ καλά τι έχει συμβεί τα 3 τελευταία χρόνια και σύντομα θα κάνουν την δική τους συμφωνία αλήθειας, απέναντι στον τρόπο που τους έχετε αντιμετωπίσει. Το Αγρίνιο και η Αιτωλοακαρνανία είναι αδιάφορες περιοχές για την κυβέρνηση και οι πολίτες σύντομα θα ανταποδώσουν τα αισθήματα.»

 


AgrinioStories | Πηγή