Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου |
«Με τη δροσιά της λίμνης» |
Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (Γ.Ε.Α.) ανανεώνει τον θεσμό των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων
με μια φρέσκια πρόταση παραδοσιακής διασκέδασης δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα |
Στο
Με τη δύναμη της παράδοσης και τον παλμό του σήμερα, η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (Γ.Ε.Α.), μέσω του Λαογραφικού της Ομίλου, μας καλεί σε μια ξεχωριστή καλοκαιρινή γιορτή με τίτλο «Με τη δροσιά της λίμνης – χορός και τραγούδι».
Η εκδήλωση, που έχει καθιερωθεί ως πολιτιστικός θεσμός και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, φιλοξενείται και φέτος στη μαγευτική τοποθεσία Ντογρή, στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας. Ωστόσο, αυτή τη φορά αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς για πρώτη φορά πλαισιώνεται από τη συμμετοχή του νεανικού μουσικού σχήματος ΓΚΙΝΤΙΚΙ.
Η μπάντα ΓΚΙΝΤΙΚΙ, γνωστή για την ανατρεπτική και φρέσκια προσέγγισή της στην παραδοσιακή μουσική, αναμένεται να μετατρέψει τη βραδιά σε ένα ζωντανό πανηγύρι έκφρασης και αυθεντικότητας. Μακριά από επαγγελματικά καλούπια, με άμεση επαφή με το κοινό, καλεί μικρούς και μεγάλους να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να ζήσουν τη μουσική όπως παλιά, με ελευθερία και ενθουσιασμό.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025, στις 22:00, στο Κτήμα Πιθάρι, στη θέση Ντογρή, με φόντο το νερό και το φεγγάρι της Τριχωνίδας. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους, χωρίς ηλικιακούς ή άλλους περιορισμούς, σε μια βραδιά όπου «ΓΚΙΝΤΙΚΙ σημαίνει μουσική, χορός και ευτυχία».
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στο Αγρίνιο μέχρι και την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2025, ενώ για πληροφορίες, κρατήσεις και λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 697 7285049.
Σύνοψη Εκδήλωσης
- Διοργάνωση: Λαογραφικός Όμιλος Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (Γ.Ε.Α.)
- Ημερομηνία: Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025
- Τίτλος Εκδήλωσης: «Με τη δροσιά της λίμνης – χορός και τραγούδι»
- Χαρακτήρας Εκδήλωσης: Παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά με σύγχρονη καλλιτεχνική προσέγγιση
- Χώρος Εκδήλωσης: Κτήμα Πιθάρι
- Διεύθυνση: Θέση Ντογρή, Λίμνη Τριχωνίδα
- Ώρα Έναρξης:10:00 μ.μ.
- Επικοινωνία: Τηλέφωνο 697 7285049
- Είσοδος: Με εισιτήριο – προπώληση σε εξέλιξη έως 19/6/2025 στο Αγρίνιο
——————————————————————————————–