5 Δεκεμβρίου 2022

Επίθεση με μπογιές στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαϊας

Νέα επίθεση με μπογιές
δέχτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας
τα γραφεία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαϊας,
στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα

Τέσσερα άτομα με κουκούλες μπήκαν στην πολυκατοικία όπου στεγάζονται τα νέα γραφεία της κομματικής οργάνωσης, ανέβηκαν στον 4ο όροφο και πέταξαν μπογιές εντός των γραφείων.

Την ώρα της επίθεσης στα γραφεία ήταν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης και ο αντιπρόεδρος Κώστας Ρηγόπουλος καθώς στις 7:30 το βράδυ επρόκειτο να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της κομματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τον Αντώνη Κουνάβη και  ενημερώθηκε για τις συνθήκες της επίθεσης διαβεβαιώνοντας ότι η ΕΛ.ΑΣ. θα καταβάλει προσπάθειες για τον εντοπισμό των δραστών, αλλά και την προστασία των γραφείων της οργάνωσης.

«Η επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Πάτρα από θρασύδειλους τραμπούκους, δεν πρόκειται να τρομοκρατήσει κανέναν. Η λειτουργία του κράτους Δικαίου βασίζεται στην εφαρμογή των νόμων και αυτή είναι αταλάντευτη επιλογή της κυβέρνησης. Οι ακραίες μειοψηφίες τραμπούκων που μέσα σε ένα τοξικό κλίμα προσπαθούν να επιβάλουν τις απόψεις τους με βανδαλισμούς, πέφτουν στο κενό. Η Δημοκρατία είναι πιο δυνατή από τις πράξεις τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Πηγή

AgrinioStories