6 Φεβρουαρίου 2023

Επίσκεψη Δαμασκηνού σε ελαιοτριβείο

Επίσκεψη Μητροπολίτη
Αιτωλίας και Ακαρνανίας
στο ελαιοτριβείο της Μήλας Τρόφιμα στο Αγγελόκαστρο

Την Δευτέρα 28/11/2022 ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνός βρέθηκε στο ελαιοτριβείο και τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΜΗΛΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ που δραστηριοποιείται στο τομέα του ελαιολάδου από το 1932 ,στο Αγγελόκαστρο.

Ο Μητροπολίτης έγινε δεκτός τόσο από τους εργαζόμενους της επιχείρησης αλλά και από τους ελαιοπαραγωγούς , μέσα  σε κλίμα χαράς και αφού ευλόγησε την παραγωγή ελαιολάδου του ελαιοτριβείου, χαιρέτησε τους ελαιοπαραγωγούς έναν- έναν ξεχωριστά και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον προκειμένου να ενημερωθεί για τον κόπο των ανθρώπων της γης και την διαδικασία παραγωγής του ελαιολάδου .

 

 

 

 

Επιπλέον είχε την δυνατότητα να ξεναγηθεί από τον υπεύθυνο παραγωγής Χαρίλαο Μήλα τόσο στο ελαιοτριβείο αλλά και στο σύγχρονο Τυποποιητήριο ελαιολάδου της ΜΗΛΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ και να ενημερωθεί για την διαδικασία Τυποποίησης του προϊόντος .

Επισκεπτόμενος τα γραφεία της εταιρείας ευλόγησε τις εγκαταστάσεις ,ενημερώθηκε για τον Ποιοτικό έλεγχο που γίνεται στο σύγχρονο Χημείο της επιχείρησης καθώς και για τις δραστηριότητες της επιχείρησης στα αποξηραμένα Φρούτα .

Από τον εκπρόσωπο της επιχείρησης Ιωάννη Μήλα παραδόθηκε ένα συμβολικό καλάθι με Προϊόντα της Αιτωλικής Γης , έτσι ώστε να τα γνωρίσει καλύτερα και να ενημερωθεί για τις δυνατότητες παραγωγής της ευλογημένης Αιτωλίας και Ακαρνανίας.Επιπλέον παραδόθηκε ένα βιβλίο για το Βυζαντινό εξωκλήσι του Αγ. Ηλία που βρίσκεται στο Αγγελόκαστρο.

Η εταιρεία, στο ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε ευχαρίστησε θερμά τον Μητροπολίτη για την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο της Μητροπόλης .

 


AgrinioStories