Αιτωλ/νία – Επισκεψη Τσιάρα στο Διοικητήριο

Επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης, Κ. Τσιάρα
στο Διοικητήριο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
και συνάντηση με Ν. Φαρμάκη και Μ. Σαλμά

Τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, υποδέχθηκαν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποίησε ο Υπουργός στην Αιτωλοακαρνανία και των επαφών που είχε με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β΄ Βαθμού, αλλά και με εκπροσώπους του δικαστικού σώματος και του νομικού κόσμου της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα αρμοδιότητας του κ. Τσιάρα και συνεργασίας προς την κατεύθυνση ενίσχυσης των υποδομών ενδιαφέροντος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αλλά και γενικότερα αναπτυξιακά ζητήματα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με τον κ. Φαρμάκη και την κ. Σαλμά να παρουσιάζουν στον Υπουργό το έργο που έχει παραχθεί καθώς και τις ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.

Μετά το τέλος της συνάντησης, η κ. Σαλμά σημείωσε πως η επίσκεψη του Υπουργού και η συνάντηση που είχαν, υπήρξε ιδιαίτερα παραγωγική, καθώς πέρα από τα ζητήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δόθηκε η δυνατότητα συζήτησης και για μια σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν την τοπική κοινωνία. Επεσήμανε δε, ότι ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων είναι πάντοτε χρήσιμη, ενώ ευχήθηκε στον κ. Τσιάρα κάθε επιτυχία στη συνέχιση του έργου του, που είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για την ελληνική κοινωνία.

 

 

 

 


AgrinioStories