Δήμος Θέρμου | Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής

Δημοτικό Συμβούλιο
Δήμου Θέρμου

Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής
για το 4ο δίμηνο 2024

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024
7:00 το απόγευμα

Την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024, και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου με θέμα: «Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το 4ο δίμηνο 2024»

Τα θέματα που τέθηκαν από Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων είναι τα εξής:

-«Ποιες ενέργειες έχουν γίνει με σκοπό τη βελτίωση και διάνοιξη οδών που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Θέρμου. Ενημέρωση για χρονοδιαγράμματα των έργων αυτών. Απαντήσεις – δεσμεύσεις που δόθηκαν από την Περιφερειακή Αρχή σε σχετικά αιτήματα του Δήμου για έργα οδοποιίας που τυχόν άπτονται της αρμοδιότητας – ευθύνης της και χρονοδιαγράμματα των έργων αυτών» (Ζιόβα Δέσποινα, Δημοτική Σύμβουλος)

-«Έργα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας μέσω κοινοτικών δρόμων από ιδιώτες. Αποκατάσταση κοινοτικού δρόμου Πετροχωρίου – Πριοναίικα και αποκατάσταση ιδιωτικών εκτάσεων όμορων με τις κοινοτικές οδούς.» (Πριόνας Αντώνιος, Δημοτικός Σύμβουλος)

Οι συνεδριάσεις θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω διαδικτύου και είναι δυνατή η παρακολούθησή της στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.dimos-thermou.gr) επιλέγοντας πάνω δεξιά την επιλογή «Δείτε live το Συμβούλιο».

Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη την ώρα της συνεδρίασης. Εναλλακτικά είναι δυνατή η παρακολούθηση της συνεδρίασης στο κανάλι του Δήμου Θέρμου στο Youtube, (https://www.youtube.com/channel/UCRSVIlD9iSggZ2UuOG7dtKw), όπου είναι αποθηκευμένες σε video και όλες οι συνεδριάσεις και είναι δυνατό να αναζητηθούν ανά πάσα στιγμή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *