Διαμαντόπουλος: «Η είδηση των τριών θανάτων…»

«Η είδηση των τριών θανάτων
που καταγράφηκαν
εντός λίγων ημερών στον Δήμο μας,
μας γέμισε όλους με απέραντη θλίψη»

 

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου
Σπυρίδων Β. Διαμαντόπουλος

 

«Το 11χρονο αγγελούδι από το Λεσίνι, που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο, έχασε τη μάχη για τη ζωή που έδινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο του Ρίου, προκαλώντας πόνο ψυχής σε όλους όσους τρέφαμε ελπίδες για βελτίωση της πορείας της υγείας του.

»Ιδιαίτερο μερίδιο όμως λύπης αναλογεί στον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, που μέσα σε λίγες ημέρες «έχασε» δυο άτομα από το προσωπικό του. Η Βάσω Σωτηρίου και ο Δημήτρης Δραγγανάς, αμφότεροι εργαζόμενοι το τελευταίο διάστημα στον Δήμο μας, έφυγαν από τη ζωή με διαφορά μόλις λίγων ημερών, σκορπίζοντας θλίψη σε όλους όσους είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε μαζί τους.

»Η ξαφνική και αδικαιολόγητη απώλεια ενός ανθρώπου, ανεξαρτήτως της ηλικίας του, θα αποτελεί πάντα μια πράξη αφύσικη και οδυνηρή, που θα σχηματίζει στα χείλη μας ένα σιωπηρό «γιατί;».

»Στους γονείς του μικρού παιδιού, στις οικογένειες των δύο εργαζομένων του Δήμου, σε όλους τους συγγενείς και φίλους αλλά και σε όλους τους δημότες που πενθούν για τις άδικες απώλειες, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και τους καλώ να επιδείξουν κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *