Χωρίς φως το λιμάνι Μεσολογγίου – Διαμαντόπουλος: «Ζητώ συγγνώμη…»

«Ζητώ συγγνώμη από τους δημότες, τους επισκέπτες
και τους επαγγελματίες του λιμανιού
για τη διακοπή λειτουργίας του ηλεκτροφωτισμού»

 

Δήλωση του Σπύρου Διαμαντόπουλου
Δημάρχου Μεσολογγίου

 

«Τα χρέη προς τη ΔΕΗ, καθώς και άλλα συσσωρευμένα προβλήματα ετών που κρύβονταν «κάτω από το χαλάκι», η πενιχρή είσπραξη εσόδων που σε καμία περίπτωση δεν επαρκούν για τις ανάγκες του λιμανιού, καθώς και η γενική απουσία κανόνων ασφαλείας που απαιτούν κόστος και χρονοβόρες ενέργειες, καθιστούν την κατάσταση εξαιρετικά προβληματική.

Προφανώς αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί για τους οκτώ μήνες που είμαστε στη διοίκηση και σε καμία περίπτωση δεν ρίχνω τις ευθύνες μόνο στο παρελθόν.

Θέλω να είστε ενημερωμένοι γι’αυτό και σας περιγράφω την τραγική εικόνα που διαχειριζόμαστε από την 1/1/2024.

Επειδή δεν κρινόμαστε από τις προθέσεις αλλά από τα αποτελέσματα, σας ενημερώνω ότι εργαζόμαστε για την επίλυση και τη διευθέτηση των προβλημάτων, καθώς και για την εξεύρεση μόνιμων λύσεων, ώστε να μην ξαναζήσουμε καλοκαίρι με κατεβασμένους διακόπτες.

Το λιμάνι μας οφείλουμε να το αναδείξουμε σε πόλο έλξης με τουριστικό χαρακτήρα, με ολοκληρωμένη μαρίνα, η οποία προχωρά σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα, αλλά και με επιπλέον δράσεις και επιχειρηματικές συνέργειες που προωθούμε, ώστε να βγάλουμε επιτέλους την πόλη μας από τη μιζέρια.

Θα είναι μια σκληρή μάχη με το χρόνο και τη γραφειοκρατία, αλλά θα τα καταφέρουμε.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *