Καιροσκόπος της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου 2023

O Καιροσκόπος της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου 2023,
αντιγράφει την Ε.Μ.Υ., το Meteo…
άλλες μετεωρολογίες… και προειδοποιεί:

Το θαυμαστικό όταν γκρεμιστεί
γίνεται τελεία και παύλα

Αγρίνιο

 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις .
Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές  διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφόρ
και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 βαθμούς η ελάχιστη έως 32 βαθμούς η μέγιστη.

Δυτική Ελλάδα

 

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.Σ

 

Ελλάδα

 

ΤΡΙΤΗ 19-09-2023
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 28 με 31 και στη δυτική Ελλάδα τους 33 βαθμούς Κελσίου.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-09-2023
Γενικά αίθριος προβλέπεται o καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά (εξαιρουμένης της Θράκης και της Αττικής) θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα κεντρικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά -συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων τμημάτων της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας- θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Στα ορεινά της Μακεδονίας υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4, στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 έως 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία, που θα κυμανθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 28 με 31 βαθμούς και στα δυτικά τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου .

 

 


AgrinioStories