...
Α.Ο. Αγρινίου |

7ο Τουρνουά Αγάπης
«Μαργαρίτα Σαπλαούρα»
| Δύο ημέρες μπάσκετ με κοινωνικό χαρακτήρα στο ΔΑΚ «Μιχάλης Κούσης» |
Το μπάσκετ ενώνει δυνάμεις για καλό σκοπό στο Αγρίνιο. Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2025 θα διεξαχθεί το 7ο Τουρνουά Αγάπης “Μαργαρίτα Σαπλαούρα”, μια αθλητική συνάντηση με κοινωνικό αποτύπωμα, που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός στην πόλη.
Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Α.Ο. Αγρινίου διοργανώνουν το διήμερο τουρνουά, φιλοξενώντας ομάδες από όλη την Ελλάδα. Το κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» θα υποδεχθεί έξι ομάδες: τον Κόροιβο Αμαλιάδας, τον Πρωτέα Βούλας, τους Vikos Falcons, τη Δόξα Λευκάδας, αλλά και τις παιδικές ομάδες U14 του Α.Ο. Αγρινίου και του Κρόνου Αγρινίου.
Το πρόγραμμα ξεκινά το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, με τον πρώτο αγώνα στις 17:00 μεταξύ των Vikos Falcons και της Δόξας Λευκάδας, ενώ στις 19:00 θα ακολουθήσει η αναμέτρηση Πρωτέας Βούλας – Κόροιβος Αμαλιάδας. Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στις 14:30, το κοινό θα απολαύσει τη φιλική αναμέτρηση των ομάδων U14, και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι αγώνες κατάταξης: ο μικρός τελικός στις 17:00 και ο μεγάλος τελικός στις 19:00.
Μετά τη λήξη των τελικών, θα πραγματοποιηθούν οι απονομές, ολοκληρώνοντας με γιορτινή ατμόσφαιρα ένα διήμερο αφιερωμένο όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στην κοινωνική προσφορά.

Σύνοψη Εκδήλωσης
- Διοργάνωση: Α.Ο. Αγρινίου
- Συνδιοργάνωση: Δήμος Αγρινίου
- Ημερομηνία: 13 – 14 Σεπτεμβρίου 2025
- Τίτλος εκδήλωσης: 7ο Τουρνουά Αγάπης “Μαργαρίτα Σαπλαούρα”
- Χαρακτήρας Εκδήλωσης: Αθλητική – Κοινωνική
- Χώρος εκδήλωσης: ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης»
- Διεύθυνση: Αγρίνιο
- Διάρκεια: 2 ημέρες
- Ώρα έναρξης: 5:00 μ.μ. (Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου)
- Είσοδος: Ελεύθερη
——————————————————————————————–


