Ιωάννινα | Επιδοτείται το φοιτητικό εισιτήριο

.

| ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ |


Υπογραφή νέας σύμβασης με το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

| Επιδοτείται το φοιτητικό εισιτήριο |

H τιμή της μηνιαίας κάρτας από τα 35 ευρώ, μειώνεται στα 20 ευρώ

Ο Δήμος Ιωαννιτών με απόφαση του δημοτικού συμβούλιου προχώρησε στην υπογραφή νέας σύμβασης με το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, η οποία στοχεύει στη διευκόλυνση της μετακίνησης όλων των φοιτητών της πόλης. Με τη νέα σύμβαση, όλοι οι φοιτητές, θα έχουν πλέον πρόσβαση σε επιδοτούμενες μηνιαίες κάρτες μετακίνησης.

Συγκεκριμένα, η τιμή της μηνιαίας κάρτας από 35 ευρώ μειώνεται σε 20 ευρώ, προσφέροντας σημαντική οικονομική ελάφρυνση για τους φοιτητές, ενισχύοντας έτσι τη φοιτητική κοινότητα και βελτιώνοντας την προσβασιμότητά της στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις και σε όλες τις μετακινήσεις εντός της πόλης.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
χαιρετίζει την ικανοποίηση του πάγιου αιτήματός του,
που αφορά στην επιδότηση του φοιτητικού εισιτηρίου από τον Δήμο

«Σύμφωνα με τη σύμβαση που υπογράφηκε η τιμή της μηνιαίας κάρτας ανέρχεται στα 20 ευρώ, διευκολύνοντας οικονομικά όλα τα μέλη της φοιτητικής κοινότητάς μας στις μετακινήσεις τους στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις και εντός της πόλης.

Η νέα σύμβαση έρχεται να επισφραγίσει τη στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Πανεπιστημίου, Δήμου και Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, μετά και την πρόσφατη συνάντηση της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καθηγήτριας κυρίας Άννας Μπατιστάτου με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Θωμά Μπέγκα και τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων κ. Στέφανο Μουστακλή.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων εκφράζει τις ευχαριστίες του για την έμπρακτη στήριξη των φορέων της πόλης στη συνεχή προσπάθεια του Ιδρύματος να ενισχύσει και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του προς τον φοιτητικό πληθυσμό της περιοχής μας.»

Ιωάννινα | 25 Σεπτεμβρίου 2024 | Διεύθυνση Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων

 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΦΑΣΜΑ
Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *