Βόνιτσα | Δημιουργία Ομάδας Γονέων

Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσα

Δημιουργία Ομάδας Γονέων

Από τις 11 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2024

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας, από τις 11 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2024 και από τις 8:00 το πρωί  έως τις 3:00 το μεσημέρι δέχεται αιτήσεις  εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για τη δημιουργία Ομάδας Γονέων, με γονείς παιδιών από 5 έως 12 ετών.

Βασικοί στόχοι της ομάδας είναι η διαμόρφωση ενός υποστηρικτικού πλαισίου, στο οποίο οι γονείς θα μπορούν να μοιράζονται τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τις προκλήσεις που σχετίζονται με το βίωμα της γονεϊκότητας, καθώς και η ανάπτυξη ενός κλίματος εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Η ομάδα θα αποτελείται από 6 έως 10 μέλη (με σειρά προτεραιότητας) και θα πραγματοποιούνται 2ωρες μηνιαίες συναντήσεις, πρωινές ή απογευματινές ώρες, ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος των γονέων.

Η θεματολογία θα διαμορφωθεί μέσα από τις ανάγκες και την εξέλιξη της ομάδα, καθώς θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής από προτεινόμενα θέματα ή από προτάσεις των ίδιων των γονέων.

Το Κέντρο Κοινότητας (Κ.Κ.) Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας αποτελεί μια νέα κοινωνική δομή που λειτουργεί στο Δημοτικό Κατάστημα Βόνιτσας.

Για πληροφορίες και αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στο Κέντρο Κοινότητας, τις παραπάνω ώρες και μέρες.

Τηλέφωνο του κέντρου το οποίο λειτουργεί και ως fax είναι το: 26430-23153, η Διεύθυνση: Πλ. Αγίου Σπυρίδωνος, Βόνιτσα και το εmail: kentrokoinothtas.aktiovonitsa@gmail.com

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *