Νεοχώρι Μεσολογγίου |
Μουσική βραδιά|
Συναυλία με τους Παναγιώτη Σαμούρη και Ελισάβετ Ζαχαριάδη
το Σάββατο 28 Ιουνίου στον θερινό σινεμά Γκιουλέκα |
Ο Δήμος Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου, σε συνεργασία με την Κοινότητα Νεοχωρίου, προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά το Σάββατο 28 Ιουνίου 2025, στον θερινό κινηματογράφο Γκιουλέκα στο Νεοχώρι. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00 και υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριο μεγάλων δημιουργών.
Πρωταγωνιστές της βραδιάς είναι ο Παναγιώτης Σαμούρης στο πιάνο και στο τραγούδι και η Ελισάβετ Ζαχαριάδη στο τραγούδι. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα που αποτίνει φόρο τιμής σε κορυφαίους Έλληνες συνθέτες, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Θάνος Μικρούτσικος και άλλοι. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει εμβληματικά τραγούδια που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική μουσική ιστορία.
Η εκδήλωση έχει χαρακτήρα πολιτιστικό και είναι ανοιχτή για όλους, με ελεύθερη είσοδο. Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσφέρει στο κοινό μια καλοκαιρινή εμπειρία πολιτισμού και ψυχαγωγίας μέσα σε μια ατμόσφαιρα νοσταλγίας και υψηλής αισθητικής.
Σύνοψη Εκδήλωσης:
- Διοργάνωση: Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου
- Συνδιοργάνωση: Κοινότητα Νεοχωρίου
- Ημερομηνία: Σάββατο 28 Ιουνίου 2025
- Τίτλος εκδήλωσης: Μουσική βραδιά με τους Παναγιώτη Σαμούρη & Ελισάβετ Ζαχαριάδη
- Χαρακτήρας εκδήλωσης: Πολιτιστική – Μουσική συναυλία
- Χώρος εκδήλωσης: Θερινός Κινηματογράφος Γκιουλέκα
- Διεύθυνση: Νεοχώρι Μεσολογγίου
- Διάρκεια: Περίπου 1,5–2 ώρες
- Ώρα έναρξης: 9:00 μ.μ.
- Είσοδος: Ελεύθερη
——————————————————————————————–