Ελληνίς | Jurassic World: Αναγέννηση


...

| Κινηματογράφος Δήμου Αγρινίου |

Ελληνίς | Μάρκου Μπότσαρη 6 – Αγρίνιο | τηλ.: 26410 56754


| Jurassic World: Αναγέννηση |

Aπό την Πέμπτη 24 έως και την Κυριακή 27 Ιουλίου 2025
στον Δημοτικό κινηματογράφο Ελληνίς

| Ένα από τα μεγαλύτερο blockbuster franchises επιστρέφει,
αλλά αυτή τη φορά πασχίζει να ζωντανέψει έναν κόσμο
που ίσως θα έπρεπε να μείνει εξαφανισμένος. Όπως οι δεινόσαυροι

| Ώρα προβολής: καθημερινά στις 9:30, το βράδυ |

 

 

 

Η.Π.Α., 2025 | Παραγωγή: Φρανκ Μάρσαλ
Σκηνοθεσία: Γκάρεθ Εντουαρντς | Σενάριο: Ντέιβιντ Κόεπ
Φωτογραφία: Τζόν Μάθιεσον | Μοντάζ: Τζέιμπεζ Ολσεν
Μουσική: Αλεξάντρ Ντεσπλά
Πρωταγωνιστούν: Τζόναθαν Μπέιλι, Σκάρλετ Γιόχανσον,
Μανούελ Γκαρθία Ρούλφο, Μαχερσαλαλχάσμπαζ Αλι, Ρούπερτ Φρεντ
Διάρκεια: 133 λεπτά | Διανομή: Tanweer

 

Με σκηνοθέτη τον Γκάρεθ Εντουαρντς (Godzilla, Rogue One), η ταινία επιχειρεί να αποδώσει σοβαρότητα και μυστήριο, αλλά καταλήγει εντυπωσιακή μόνο σε επίπεδο εικόνας και ρηχή ως κινηματογραφική εμπειρία.

Πέντε χρόνια μετά την ιστορία του προηγούμενου φιλμ, οι δεινόσαυροι ζουν σε απομονωμένα τροπικά περιβάλλοντα. Το DNA τριών γιγαντιαίων ειδών κρύβει τη βάση για μια φαρμακευτική επανάσταση, και η πλοκή εξελίσσεται σε ένα απομονωμένο νησί-εργαστήριο, όπου μεταλλαγμένα υβρίδια απειλούν τους πρωταγωνιστές. Οι σκηνές δράσης είναι καλοσκηνοθετημένες, με νεύρο και ένταση, αλλά λείπει το συναισθηματικό βάθος που θα έκανε την αγωνία ουσιαστική.

Η ιστορία εστιάζει σε μια οικογένεια και μια ομάδα μισθοφόρων, με χαρακτήρες που προσπαθούν να δώσουν ανθρώπινο τόνο, χωρίς όμως δραματική ένταση. Ο Τζόναθαν Μπέιλι ξεχωρίζει με μια ατάκα που μοιάζει να συνοψίζει όλο το φιλμ: «Ο κόσμος δεν νοιάζεται πλέον για τους δεινόσαυρους».

 

Κάθε Κυριακή  και Τετάρτη
δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός
Γενική είσοδος: 6 ευρώ
Μαθητικό, Φοιτητικό, Ανέργων, Πολυτέκνων, Αμεα: 4 ευρώ