«Δημήτρης Ψαθάς» | 11/1 | Γενική Συνέλευση


...

| Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας
«Δημήτρης Ψαθάς» |

Γενική Συνέλευση

| Κάλεσμα συμμετοχής στην ετήσια τακτική διαδικασία του Συλλόγου «Δημήτρης Ψαθάς» |


Σε τακτική ετήσια γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δημήτρης Ψαθάς». Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026, στις 11 το πρωί, στο δημοτικό κατάστημα Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης θα παρουσιαστεί η λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διαχείριση και τη δράση του έτους 2025, καθώς και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τα οικονομικά του Συλλόγου. Θα ακολουθήσει ψηφοφορία για την έγκριση των πεπραγμένων του Δ.Σ., συζήτηση για τον προγραμματισμό των επόμενων δραστηριοτήτων και ενημέρωση για λοιπά θέματα που αφορούν τη λειτουργία και την πορεία του Συλλόγου.

 

 

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, προβλέπεται –σύμφωνα με το καταστατικό– επαναληπτική γενική συνέλευση την επόμενη Κυριακή, 18 Ιανουαρίου, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, χωρίς νέα πρόσκληση. Στη δεύτερη αυτή συνέλευση θα υπάρχει απαρτία ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών.

Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή όλων των μελών θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για τη συλλογική λειτουργία και τον προσανατολισμό του Συλλόγου.

Βασικές πληροφορίες

  • Διοργάνωση: Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δημ. Ψαθάς»
  • Ημερομηνία: Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026
  • Τίτλος: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση
  • Χαρακτήρας: Εσωτερική – θεσμική διαδικασία Συλλόγου
  • Χώρος: Δημοτικό Κατάστημα Αγίου Κωνσταντίνου
  • Διεύθυνση: Άγιος Κωνσταντίνος Αγρινίου
  • Διάρκεια: Περίπου 2 ώρες
  • Ώρα έναρξης: 11:00 π.μ.
  • Επικοινωνία: Μέσω του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας
  • Είσοδος: Μόνο μέλη

 

————————————————————————


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *