...
Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων |

Σύσκεψη – συζήτηση
της ΣΕΑΑΝ στο Αγρίνιο
| Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων καλεί σε συγκέντρωση στη Δημοτική Αγορά
για τις εξελίξεις στον χώρο της αναπηρίας και την οργάνωση της πάλης |
Με ανοιχτό κάλεσμα προς τα μέλη και τους φίλους του αναπηρικού κινήματος, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) διοργανώνει σύσκεψη – συζήτηση στο Αγρίνιο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, στη Δημοτική Αγορά Αγρινίου (πρώην Λαχαναγορά).
Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της αναπηρίας και των χρονίως πασχόντων, οι θέσεις της ΣΕΑΑΝ, αλλά και η οργάνωση των αγώνων το επόμενο διάστημα. Με το σύνθημα «Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας», η Επιτροπή επιχειρεί να δώσει αγωνιστική απάντηση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, αναδεικνύοντας τις κοινωνικές και πολιτικές διαστάσεις των διεκδικήσεων.
Η εκδήλωση απευθύνεται όχι μόνο σε αναπήρους και χρονίως πάσχοντες, αλλά και στις οικογένειές τους, στους εργαζομένους στον χώρο της υγείας και σε κάθε πολίτη που θέλει να εκφράσει αλληλεγγύη.
Σύνοψη εκδήλωσης
- Διοργάνωση: Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ)
- Ημερομηνία: Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2025
- Τίτλος εκδήλωσης: Σύσκεψη – συζήτηση ΣΕΑΑΝ
- Χαρακτήρας εκδήλωσης: Συζήτηση – κινηματική – αγωνιστική
- Χώρος εκδήλωσης: Δημοτική Αγορά Αγρινίου (πρώην Λαχαναγορά)
- Διεύθυνση: Κέντρο Αγρινίου (Δημοτική Αγορά)
- Διάρκεια: Ημερήσια
- Ώρα έναρξης: 6:30 το απόγευμα
- Είσοδος: Ελεύθερη
——————————————————————————————–


