5 Ιουνίου 2023

Υποψήφιοι με Λύρο και οι: Αντωνόπουλος και Κοττάη

Υποψήφιοι με τη Δημοτική Παράταξη
«Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο,
Κώστα Λύρο, δήλωσαν μέχρι σήμερα οι:

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

«Είμαι ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, διοικητικός υπάλληλος του Πανεπιστημίου Πατρών (έδρα Μεσολόγγι)  και γνωρίζοντας τις εξελίξεις και την πραγματικότητα στα δημοτικά δρώμενα, στις ημέρες που διανύουμε, αποφάσισα, χωρίς δεύτερη σκέψη, να είμαι ξανά υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημάρχου, Κώστα Λύρου, στην «Δημιουργική Ανατροπή».

Εκτιμώντας το βαθύ και απεριόριστο ενδιαφέρον του για το Δήμο μας, την εργατικότητά του και κυρίως το ΗΘΟΣ του και την εντιμότητά του θα παλέψω στο πλευρό του

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ»

 

 

Μαρία Κοττάη

«Έχω την μεγάλη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσω πως θα είμαι υποψήφια  με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή»  στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές.

Θέλω να ευχαριστήσω τον άξιο Δήμαρχό μας, Κώστα Λύρο για αυτή την  τιμητική πρόσκληση   και δεσμεύομαι να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις  για ένα Δήμο που θα προοδεύει, και θα σέβεται το δημοτικό χρήμα και τους δημότες.

Ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια  να συνεισφέρω τα μέγιστα για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Στον αγώνα αυτό σας ζητώ να είμαστε μαζί!»

 

Διονύσης Τσιρόγλου

«Ζώντας  σε μια κοινωνία που συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται, με τις απαιτήσεις όλων μας, για ένα υψηλότερο επίπεδο διαβιωσης και ένα  μέλλον με ευκαιρίες για όλους, να αυξάνονται, πιστεύω ότι πρέπει να αγωνιστούμε με στόχο το καλύτερο για τον τόπο που ζούμε. Έναν τόπο που με σωστή διαχείριση, προγραμμα και όραμα  μπορεί να αναπτυχθεί και να προοδεύσει,αποτελώντας το επίκεντρο σε αρκετούς τομείς.

Έχοντας υπηρετήσει τόσα χρόνια πίστα τον Εθελοντισμό έχω μάθει να είμαι πάντα παρών,στην πρώτη γραμμή και να μην διστάζω ,να διεκδικώ,να προσπαθώ και να προσφέρω.

Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να συμπορευτώ και πάλι με τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο, έναν άξιο άνθρωπο και έναν διαχρονικό φίλο. Πιστεύω οτι οι γνώσεις, η εντιμότητα και το πείσμα του θα φέρουν την πρόοδο  και την εξωστρέφεια στον τόπο μας, όπως ήδη έχει αποδείξει.»

 

 

Χρήστος Κολοβός

«Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως για να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης ο Δήμος μας πρέπει να συμπράξουν πολλές και διαφορετικές πολιτικές δυνάμεις αλλά και μεμονωμένα άτομα.

Επίσης πιστεύω πως σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να συμμετέχουν και νέοι άνθρωποι, με νέες ιδέες και πρακτικές, αφού ουσιαστικά έτσι χτίζουν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο που ζουν, εργάζονται, δημιουργούν και εν τέλει αγαπούν.

Αποφάσισα λοιπόν να είμαι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές στηρίζοντας τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο εκτιμώντας την ειλικρίνειά του, τόσο στα λόγια του όσο και στις πράξεις του καθώς και το όραμά του για τον Δήμο μας για το οποίο εργάζεται με σθένος και αποφασιστικότητα»

 

Κωνσταντίνα Ξηρού

«Γεννήθηκα στο Μεσολόγγι, εργάζομαι στην εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑ.ΣΥ) και μέσα από τον συνδικαλισμό έμαθα να μάχομαι μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και  στρατηγικές.

Η απόφασή μου, στην πρόταση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου  να μετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Δημιουργική Ανατροπή» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, πάρθηκε έπειτα από ώριμη σκέψη.

Είμαι πεπεισμένη ότι ο Κώστας Λύρος είναι ένας άνθρωπος με όραμα και θέληση και ο μόνος που μπορεί να συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου αναπτυξιακού περιβάλλοντος που έχει ανάγκη ο τόπος  μας.

Σας καλώ να αγωνισθούμε όλοι μαζί για το κοινό μας όραμα, που δεν είναι τίποτα άλλο από την ανάπτυξη του τόπου μας»

 

Γιώργος Λαγούδης

«Πέρασαν σχεδόν τριάμιση χρόνια από την συμμετοχή μου στη Δημοτική μας Αρχή, αφού στις εκλογές του Μαΐου του 2019 με τιμήσατε με την εμπιστοσύνης σας και την ψήφο σας και σας ευχαριστώ για την δυνατότητα που  μου δώσατε να προσφέρω στο τόπο μου.  Ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος στο διάστημα αυτό με τίμησε και με επέλεξε τοποθετώντας με σε θέσεις ευθύνης, από τις οποίες προσπάθησα να συνεισφέρω στην υποστήριξη και στην προώθηση των  σχεδιασμών  της Δημοτικής αρχής για το συμφέρον του Δήμου μας.
Αυτά τα χρόνια εργάστηκα χωρίς πολλά,  μεγάλα και  ωραία λόγια, αλλά με αλήθειες και πράξεις. Τα εμπόδια υπήρξαν πολλά, όπως  και οι δυσκολίες, ποτέ όμως δεν υποχωρήσαμε και δεν εγκαταλείψαμε τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο. Ο Δήμος μας μετά από χρόνια κακοδιαχείρισης, χάρη στον Κώστα Λύρο και τη Δημοτική μας Αρχή μπαίνει ξανά σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου, νοικοκυρεύεται και πετυχαίνει  την εξυγίανση και την απαλλαγή από χρόνιες παθογένειες που συνιστούν ασήκωτα βαρίδια για το Δήμο μας.
Ρεαλιστικά χωρίς παροχολογίες και εφήμερες εντυπώσεις, δημιουργούμε τις υποδομές για έναν βιώσιμο και υγιή δήμο για όλους μας. Ένα δήμο ελκυστικό σε επισκέπτες και επενδύσεις, που προοδεύει και εκσυγχρονίζεται. Αυτή ήταν και παραμένει η αποστολή μας. Η εμπιστοσύνη του κόσμου είναι για εμένα μεγάλη ευθύνη που αφενός με χαροποιεί, αφετέρου όμως με βαραίνει με ευθύνες που συνειδητά επιθυμώ και θα επιδιώξω με την υποψηφιότητα μου να υπηρετήσω, για άλλη μια φορά, με την δική σας εντολή και θέληση.
Συνειδητά, παραμένω σταθερά   στο πλευρό του Κώστα Λύρου, ενός ανθρώπου που όλο το διάστημα της συνεργασίας μας απεδείχθη ένας εργατικός, μεθοδικός και φιλοπρόοδος άνθρωπος με σαφείς στοχεύσεις και επιδιώξεις, όραμα και ισχυρή θέληση. Έχω μάλιστα τεθεί  επικεφαλής του εκλογικού μας αγώνα, ο οποίος θα πρέπει  και θα είναι  νικηφόρος , για να συνεχίσουμε την προσπάθεια να πάμε τον τόπο μας ψηλά!»

 

Ελένη Σαλαγιάννη -Τσιτσά, Φιλόλογος και Αστυνομικός, μητέρα 2 παιδιών

«Θέλω να προσφέρω στον τόπο μου, τον οποίο αγαπώ, γι’ αυτό αποφάσισα για μια ακόμη φορά να σταθώ στο πλευρό του Δημάρχου, Κώστα Λύρου και να είμαι υποψήφια με την «Δημιουργική Ανατροπή».

Εκφράζω τη βεβαιότητα  ότι η εμπειρία που έχει αποκτήσει ο Κώστας Λύρος και η ισχυρή του θέληση να προσφέρει τα μέγιστα είναι ό,τι πολυτιμότερο για τον Δήμο μας και ο αγώνας μας θα είναι πάλι νικηφόρος. Άλλωστε με δήμαρχο τον Κώστα  Λύρο έχουμε όλοι στα χέρια μας απτές αποδείξεις της πιο καθαρής , εποικοδομητικής και ανατρεπτικής δημοτικής θητείας παρά τα ανυπέρβλητα προβλήματα και εμπόδια που συνέβησαν ποτέ»

 

Νίκος Ρόμπολας

«Σαν  αγρότης και παράγωγος που συνειδητά έμεινε και δημιούργησε στον τόπο του, είχα ανέκαθεν μεγάλη ανησυχία σχετικά με την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Είχα πάντα την πεποίθηση ότι πρέπει η δική μας γενιά να φροντίσει να δοθούν κίνητρα στους νέους ώστε να παραμείνουν στην επαρχία και να προοδεύουν, πηγαίνοντας τον τόπο μας μπροστά.

Ο Κώστας Λύρος συμμερίζεται αυτή μου την άποψη, αλλά το κυριότερο βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των παραγωγών και της ντόπιας κοινωνίας, πάντα προσιτός, συνεργάσιμος και πρόθυμος. Με παρεμβάσεις του επιχείρησε να βελτιώσει την καθημερινότητά και τις συνθήκες εργασίας μας ενώ σε κάθε δυσκολία στάθηκε αρωγός. Για τον λόγο αυτό, συντάσσομαι αβίαστα μαζί του στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον και είμαι σίγουρος πως θα είναι στο τιμόνι υπεύθυνα, όπως εκείνος γνωρίζει καλά, και την επόμενη μέρα»

 

Παναγιώτης Μυλωνάς

«Η Δημοτική Αρχή του Κώστα Λύρου ανέλαβε να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο του εκσυγχρονισμού του ταλαιπωρημένου Δήμου μας. Να ξεχρεώσει νομικά πρόσωπα κρίσιμα για τη βιωσιμότητα του δήμου, να αποκαταστήσει τις καταστραμμένες υποδομές και να βρει φόρμουλες που μετά το νοικοκύρεμα θα εξασφαλίσουν ένα βιώσιμο και ελπιδοφόρο μέλλον. Έργο βαρύ και πολυσήμαντο, εκλογικά όχι και τόσο ωφέλιμο, αναγκαίο όμως για την βιωσιμότητα του δήμου μας. Ο Κώστας Λύρος σε πείσμα των καιρών ανέλαβε υπεύθυνα να εξυγιάνει το Δήμο και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες που θα τον καταστήσουν ξανά πρωταγωνιστή.

Η επανεκλογή του Κώστα Λύρου θα εξασφαλίσει την αναδιοργάνωση του Δήμου και την υλοποίηση πλήθους σημαντικών έργων για τη βελτίωση της καθημερινότητας που η δημοτική αρχή έχει ήδη σχεδιάσει. Στην προσπάθεια αυτή από την οποία κρίνεται και το μέλλον του τόπου, είμαι συνειδητά και υπεύθυνα δίπλα στον Κώστα Λύρο, έναν άνθρωπο που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα εξαιτίας της εργατικότητας, της επιμονής και της διορατικότητας του. Έχοντας ασχοληθεί ενεργά με αρκετές εκφάνσεις της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής αλλά και ως εκπαιδευτικός θα είμαι με χαρά παρών σε οποιοδήποτε πεδίο δύναμαι να συνεισφέρω για την πρόοδο και την εξέλιξη του ευλογημένου τόπου μας»

 

Περσεφόνη Μελαχρή

«Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν και με την ψήφο τους με εξέλεξαν στις εκλογές του 2019 να τους υπηρετήσω. Η εμπιστοσύνη αυτή ήταν για μένα εντολή για δουλειά, για δημιουργία, για εξυπηρέτηση του πολίτη και του δημόσιου συμφέροντος. Δεν πρόδωσα ποτέ τη σχέση αυτή που χτίστηκε στη βάση της ειλικρίνειας, της ανιδιοτελούς προσφοράς και της κοινής αγάπης για τον τόπο μας. Οι προσδοκίες των πολιτών δικαίως   ήταν μεγάλες για τη νυν δημοτική αρχή, γιατί ο Δήμος μας είχε μείνει πίσω σε πολλά, που σε άλλους Δήμους ήταν αυτονόητα. Με το  Δήμαρχος μας, Κώστα Λύρο  για όλα αυτά παλέψαμε.

Δεν δείλιασα μπροστά στα τεράστια εμπόδια που συνάντησα, ούτε λιποτάκτησα απέναντι στα ανυπέρβλητα προβλήματα του Δήμου μας. Από μικρό παιδί με τόλμη και αποφασιστικότητα επέλεγα πάντα το δύσκολο και απαιτητικό δρόμο αλλά πάντα τον τίμιο και τον σωστό κι έβαζα τον πήχη ψηλά έστω κι αν αυτό σήμαινε για μένα  δυσκολίες, ανηφόρες και παγίδες. Για αυτό και απέναντι στις δυσκολίες που συνάντησα στη θητεία μου κατάφερα και δεν με πτόησαν αλλά με δυνάμωσαν, πάλεψα να κάνω πράξη ακόμη και τα αδύνατα.

Και σήμερα μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια. Δεν πρέπει ο Δήμος μας να γυρίσει πίσω, πρέπει να πάει μπροστά, να υλοποιηθούν στο ακέραιο όλα όσα σχεδιάσαμε,  έργα και   δράσεις του θα συμβάλλουν στην βελτίωση της εικόνας και της καθημερινότητας των πολιτών, όπως τα μεγάλα έργα , η ύδρευση, το Τρικούπειο, τα έργα στο λιμάνι, η είσοδος της πόλης, η αγροτική οδοποιία και πολλά-πολλά ακόμη

Τον Οκτώβριο του 2023   καλούμαστε όλοι να αποφασίσουμε ξανά για το μέλλον του Δήμου μας. Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με ικανότητες αλλά και διάθεση για δουλειά. Εκτιμώ τον ακούραστο Κώστα Λύρο που δείχνει απόλυτο σεβασμό στο δημοτικό χρήμα και όλοι έχουν καταλάβει την χρηστή διοίκηση που ασκείται σε όλα τα επίπεδα.

Για τους λόγους αυτούς στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές  παραμένω σταθερά στο πλευρό του Κώστα Λύρου και της «Δημιουργικής Ανατροπής» με την οποία θα είμαι ξανά υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Για την ωφέλεια του τόπου μας δεν πρέπει αυτή τη φορά ο Δήμος μας να απωλέσει τη δυναμική του. Είναι αχρείαστα τα πισωγυρίσματα και ο,τι σχεδιάσαμε είναι μια πολύ μεγάλη παρακαταθήκη και πρέπει να την αξιοποιήσουμε».

 

Νίκος Κοντοδήμας

Λίγους μήνες πριν τις εκλογές και με το ενδιαφέρον που πηγάζει από το γεγονός ότι η ζωή μου, η οικογένεια μου, το επάγγελμά μου  είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την μοίρα του  τόπου μας, αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά  με την Τοπική Αυτοδιοίκηση  στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Λύρου, έναν άνθρωπο ακέραιο, εργατικό και μεθοδικό που έχει αποδείξει διαχρονικά το ζήλο και την αγάπη του για τον τόπο.

Συμπορεύομαι  λοιπόν στην προσπάθεια του Δημάρχου για να βοηθήσω το έργο του και τον σκοπό του που για την  συνέχιση και  ολοκλήρωση του έργου του.

 

 

 Δημήτρης Αθανασόπουλος 

«Χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, με πίστη στο όραμα και στις ικανότητες του Κώστα Λύρου, πήρα την απόφαση να συνταχθώ μαζί του στην μάχη για την επανεκλογή του.

Προσωπικά ως άνθρωπος εκτιμώ  την ειλικρίνεια το λόγου, της σκέψης και της πράξης  ως όπλα απέναντι στα   προβλήματα του τόπου μας  αναγνωρίζω  ότι ο Κώστας Λύρος είναι  ένας  άνθρωπος αληθινός , ικανός, μετρημένος και εργατικός, είναι ένας από εμάς και είμαι σίγουρος πως μπορεί να δώσει προοπτική και ελπίδα στον τόπο».

 

 

.Σουσάνα Καπνίση συζ. Νίκου Ρήγα

«Στις  προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου πήρα την απόφαση να συμπορευθώ με το Δήμαρχο μας, Κώστα Λύρο και να είμαι υποψήφια με την “Δημιουργική Ανατροπή”. Έχω σπουδάσει νοσηλευτική και ως μητέρα ασχολούμαι εθελοντικά σε δραστηριότητες του τόπου μας.

Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό του   Κώστα Λύρου, έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, να προσφέρω με νέες ιδέες και με σκληρή δουλειά, και ως ενεργός πολίτης να ενισχύσω την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής  για δημιουργία και ανάπτυξη του τόπου μας».

 

 

Δημήτρης Μπαγιώργος 

«Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισα να δώσω το «παρών» και να βοηθήσω στην προσπάθεια ο τόπος μας να αναπτυχθεί.

Αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και το έργο του Δημάρχου μας Κώστα Λύρου στην επίλυση χρόνιων ζητημάτων του Δήμου μας, πήρα την απόφαση να συνταχθώ μαζί του και να γίνω μέλος της Δημοτικής του Ομάδας.

Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό του Κώστα Λύρου, έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, στοιχεία που με διακρίνουν στην προσωπική και επαγγελματική μου πορεία».

 

 

 

 

Μιχάλης Παπαηλίας

«Είμαι πεπεισμένος ότι είναι αναγκαία η  συνεργασία  και σύμπραξη πολλών διαφορετικών κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, αλλά και μεμονωμένων ατόμων προκειμένου  ο Δήμος μας να τεθεί σε τροχιά ανάπτυξης .

Στο παρελθόν είχα ασκήσει κριτική στην Δημοτική Αρχή όταν αισθανόμουν ότι έπρεπε  να συνεργαστεί με άλλες δυνάμεις για συγκεκριμένα θέματα. Πλέον όμως είμαι   σίγουρος ότι ο Δήμαρχός μας κ.Λύρος ενστερνίζεται  την ανάγκη συνεργασιών.

Συμπαρατάσσομαι με τον Κώστα Λύρο και  σαν μέλος της νέας Διευρυμένης Ομάδας του, θα προσπαθήσω να βάλω ένα λιθαράκι να αναδείξουμε ένα νέο  πρόσωπο του Δήμου  με κοινωνικές ευαισθησίες : Που θα είναι δίπλα σε ευάλωτες και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, ΑΜΕΑ , Τρίτεκνους , Πολύτεκνους κ.λ.π. Που θα καλύπτει τις ανάγκες των μικρών παιδιών και της νεολαίας μας. Δημιουργώντας νέες κοινωνικές δομές. Βελτιώνοντας και εκσυγχρονίζοντας  τις σχολικές εγκαταστάσεις μας. Δημιουργώντας νέες σχολικές δομές βοηθώντας στους εργαζόμενους γονείς Με αξιοπρέπεια , Αξιοπιστία , Ανιδιοτέλεια  πάμε να δημιουργήσουμε ένα  νέο Δήμο, ανατρέποντας τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.»

 

Νάσσια Θεοδωροπούλου

«Ως νέα μητέρα, πτυχιούχος φιλόλογος και γέννημα θρέμα Μεσολογγίτισσα, επιστρέφοντας στον τόπο μου πήρα τη μεγάλη απόφαση να κάνω οικογένεια και να οργανώσω τη ζωή μου εδώ με αποτέλεσμα να αναπτύξω μεγάλο ενδιαφέρον για την βελτίωση της καθημερινότητας στον δήμο μας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι νέοι άνθρωποι με όνειρα και ελπίδες όχι μόνο δεν πρέπει να απέχουν από τα κοινά αντιθέτως πρέπει να αγωνίζονται για το καλύτερο και να συμβάλουν με κάθε τρόπο στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας. Για το λόγο αυτό πήρα την απόφαση να συνταχθώ με τον Κώστα Λύρο μιας και συμπλέω με τις απόψεις και το όραμα του για τον τόπο μας, εμπιστεύομαι τις ικανότητες και τις δυνάμεις του και πιστεύω ότι μπορεί να βγάλει το δήμο μας από την αφάνεια και να τον καταστήσει πρότυπο και παράδειγμα.

Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι κοντά στο Δήμαρχο μας μέχρι το τέλος και θα συμβάλω με κάθε θεμιτό μέσο στην επανεκλογή του διασφαλίζοντας το μέλλον των παιδιών μας, της νέας γενιάς και όλων όσων αγαπούν και πιστεύουν στον μοναδικό αυτό τόπο!»

 

Κωνσταντίνα Σμάνη

«H  παρακαταθήκη και οι αρχές που μου ενέπνευσε η οικογένεια μου, αλλά και η αγάπη και ευαισθησία που με διακρίνει όσον αφορά τα καίρια ζητήματα του τόπου μου, με ωθήσαν στο να πάρω την απόφαση να ζητήσω την ψήφο των συνδημοτών μου στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης στο πλευρό του  Δημάρχου Κώστα Λύρου,  που με τίμησε με το κάλεσμα που μου απεύθυνε. Με τον δήμαρχο μας μοιραζόμαστε τον ίδιο στόχο και είμαι αποφασισμένη να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να υποστηρίξω την προσπάθειά  του να ανοίξουμε νέους δρόμους  μέσα από άμεσες και ριζικές παρεμβάσεις που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Με ομαδική δουλειά, συνέπεια και εξειδίκευση, θα προσπαθήσω από την μεριά μου να  πετύχουμε τον στόχο της αναβάθμισης της  καθημερινότητας  των συμπολιτών μας και της ανάδειξης της πλούσιας ιστορίας μας. Σε μια περίοδο με πολλές προκλήσεις όπως η σημερινή, θεωρώ πως ως πολίτες με ενεργό δράση στην πολιτική ζωή του τόπου οφείλουμε να συνεισφέρουμε με όραμα και προσανατολισμό για ένα καλύτερο αύριο».

 

Κωνσταντίνα Σούγια – Βελτσίστα

«Βλέποντας τις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες του Κώστα Λύρου για την επίλυση των χρόνιωνζητημάτων που αποτελούντροχοπέδη για την ανάπτυξη του τόπου μας και έχοντας πάντα έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά, αποφάσισα να ταχθώξανά στο πλευρό του και να είμαι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές.

Με τον Κώστα Λύρο μας συνδέει πολυετή φιλία που χαρακτηρίζεται από εκτίμηση, σεβασμό και σύμπνοια απόψεων. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ακέραιο και έντιμο που διαθέτει όραμα και πυγμή να θεμελιώσει το Μεσολόγγι του αύριο».

 

 

Ευάγγελος Μιμμής

«Συμπορεύομαι με τον Κώστα Λύρο στις δημοτικές εκλογές υπόδειγμα τιμιότητας ηθικής και εργατικότητας, που ανέβασε τον πήχη του πολιτισμού στα ύψη στον τόπο μας και όχι μόνο.Με απόλυτη πίστη στο πρόσωπο του θα εργαστώ μαζί του να φτάσουμε τον πήχη στο ζενίθ εκεί που αξίζει ο τόπος μας να βρίσκεται!».

Ο Ευάγγελος Μιμμής είναι καθηγητής μουσικής με 25ετή εμπειρία. Στην πολύχρονη επαγγελματική του διαδρομή έχει διδάξει σε μουσικά γυμνάσια της χώρας μας, όπως: Μουσικό Γυμνάσιο Αγρινίου, Πειραιά, Πρεβέζης και Κορίνθου. Επίσης σε δημοτικά σχολεία του δήμου Αθηναίων, Περιστερίου, Κερατσινίου, Νίκαιας, Πειραιά κ.ά.).  Ενώ υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία το πολιτιστικό πρόγραμμα με θέμα «Μουσικά σχήματα στη Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο».

Κατά το διάστημα 1998 έως 2003 εκτέλεσε χρέη Αρχιμουσικού στο σύλλογο «Φίλοι της μουσικής» «Διονύσιος Σολωμός» με καθήκοντα διδασκαλίας και εκμάθησης πνευστών και κρουστών οργάνων, διεύθυνση της μπάντας του συλλόγου, διεύθυνση της ορχήστρας ελαφράς μουσικής του συλλόγου και συγγραφή μουσικών έργων προσαρμοσμένων στην μπάντα.

Έχει μεγάλη συναυλιακή δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό και αμέτρητες συνεργασίες με επώνυμους καλλιτέχνες καθώς και έναπλούσιο  ρεπερτόριο μελωδιών τραγουδισμένο σε τέσσερις γλώσσες και πολλά ακόμη.

 

Γιώργος Σωτηρακόπουλος

«Έρχονται στιγμές που πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις.

Αποφάσισα λοιπόν να συνεχίσω τη συμπόρευσή μου με το συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή και το Δήμαρχο Κώστα Λύρο τον Άνθρωπο, τον επιστήμονα που η τιμιότητα, το ήθος του, οι αξίες του και η εργατικότητά του με πείθουν ότι ‘Όλοι μαζί’ θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας για το καλό του Δήμου και των Δημοτών μας.

Ως Δάσκαλος και μετά από πολλά χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά έχω μάθει ότι οι νίκες έρχονται με αγώνα, με ρεαλιστικές προτάσεις και όχι με στείρα αντιπαράθεση, αλλά με ψύχραιμες σκέψεις έχοντας το βλέμμα στο μέλλον για να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο Δήμο για όλους αλλά κυρίως για τα παιδιά μας.»

 

Δημήτρης Μπαλαμπάνης

«Τον υποψήφιο Δήμαρχο, Κώστα Λύρο στις προηγούμενες αυτοδιοικητές εκλογές τον αντιπολιτεύτηκα άμεσα ή έμμεσα με ιδιαίτερο πάθος.

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, ο Κώστας ο Λύρος στη βραχεία δημοτική μου θητεία όχι μόνον αγνόησε τις προηγούμενες διαφορές μας, αλλά και μου έδωσε την ευκαιρία, παραμένοντας ανεξάρτητος, να βοηθήσω την πόλη μου και το χωριό μου, κάνοντάς μου την τιμή να μου εμπιστευθεί μία θέση ευθύνης.

Η μεταξύ μας σχέση, χτίστηκε, από την πλευρά μου, στο σεβασμό του δικαιώματός του να διοικήσει, όπως αυτός νομίζει, κατά την τετραετία».

 

 

Γεράσιμος Τρούπος

«Υστέρα από μια αγαστή συνεργασία με τον Κώστα Λύρο και την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου, αναθέτοντας μου θέση ευθύνης, δηλώνω δημόσια τη στήριξη μου στο πρόσωπό του καθώς διέκρινα στο Δήμαρχό μας τα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου φιλότιμου, εργατικού και έντιμου που εργάζεται αδιάκοπα για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Ενώ ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα του χαρακτήρα του είναι η συνεργασία και η συγκαταβατική διάθεση, την οποία όντας ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος διαπίστωσα εγκαίρως και εισχώρησα υπεύθυνα στο συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή», τα μέλη του οποίου με την ενθάρρυνση του Δημάρχου επεξεργάζονται και παράγουν έργο και παλεύουν για το καλό του τόπου μας.

Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν την ευκαιρία να προσφέρω στο δήμο μας, με το ίδιο και περισσότερο σθένος θα εργαστώ και στην επόμενη θητεία.»

 

Κωνσταντίνα Καλύβα

«Θέλοντας να προσφέρω και εγώ στον τόπο μου αποφάσισανα συμπορευτώ με τον Κώστα Λύρο έναν γνήσιο, ανιδιοτελή άνθρωπο, σε ένα αμιγώς αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο που θα συνδυάζει την εμπειρία, το όραμα και την θέληση.

Δίνοντας μεγαλύτερη  έμφαση στα προβλήματα του δήμου, αφουγκραζόμενοι τον κάθε δημότη και ειδικότερα τη νέα γενιά και σκύβοντας πάνω από τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που διαμορφώνουν την καθημερινότητακαι επηρεάζουν την εξέλιξη του τόπου μας, με απώτερο σκοπό να πάμε την περιοχή μαςένα βήμα παραπάνω γιατί το αξίζεικαι γιατί είναι ο τόποςπου αγαπάμε»!

 

Βάσω Συρογιαννίδη -Κουκοπούλου

«Αναγνωρίζοντας τις αξιέπαινες προσπάθειες για την εκ βάθρων αναμόρφωση του Δήμου μας, καθώς και τις ουσιώδεις και συνεχείς προσπάθειες αρωγής και στήριξης της εκπαιδευτικής κοινότητας από το Δήμαρχο Κώστα Λύρο, συνειδητά αποφασίζω να στηρίξω την προσπάθεια του για επαναδιεκδίκηση του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, συμπνεόμενη από το κοινό όραμα ενός καλύτερου Δήμου για όλους και κυρίως για τα παιδιά μας.»

 

 

 

 

 


AgrinioStories

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *